Af Mads Degn - 15/06-17 09:54

Se den nye flaske her: Ikonisk chokolademælk skifter designSe den nye flaske her: Ikonisk chokolademælk skifter design

Cocioen - de fleste danskere kender den fra pølsevognen, hvor den iskolde chokolademælk fungerer som det perfekte supplement til en pølse i svøb eller en snasket bøfsandwich.

storybild

Foto: Cocio Chokolademælk A/S

Men nu bliver den velkendte retroflaske udskiftet og erstattet med et nyt flaskedesign. Det oplyser Cocio Chokolademælk A/S i en pressemeddelse.

- Det er med stor glæde, at Cocio Chokolademælk A/S for nyligt har lanceret en ny Cocio Classic 24 cl flaske som direkte erstatning for den velkendte Cocio 24cl flaske, skriver Cocio i pressemeddelsen.

Din dåse-Cola indeholder kontroversiel kemi
Din dåse-Cola indeholder kontroversiel kemi

Cocio kalder det for en utrolig svær beslutning at udskifte det, de selv kalder et 'klenodie'. Årsagen til udskiftningen af den velkendte flaske, skyldes, at det med årene er blevet en udfordring for virksomheden at skaffe tilstrækkeligt med flasker af den gamle type. Derudover kræver de tomme Cocio-flasker en speciel rensemaskine, som inden for kort tid står over for en udskiftning.

Før beslutningen om udskiftningen af flasken har Cocio indsamlet feedback hos grossister, forhandlere og forburgere, som bekræftede dem i, at flasken skulle udskiftes. Ifølge virksomheden symboliserer den nye flaske 'et mere moderne designudtryk'.

- Vi håber, de danske forbrugere vil tage godt imod den nye 24cl flaske, og vil komme til at holde lige så meget af den, som den gamle, skriver Cocio.

Mød Facebook-stjernen Kemo? - Jeg har oplevet at fans begyndte at græde
Mød Facebook-stjernen Kemo? - Jeg har oplevet at fans begyndte at græde

Den gode nyhed til Cocio-elskerne er, at der ikke bliver ændret ved smagen - den kommer stadig til at bestå af de tre hovedingerdienser: kakao, mælk og sukker.

Se billeder af den gamle og ny flaske her:

Foto: Cocio Chokolademælk A/S

LÆS OGSÅ: Arla laver stor ændring af Matilde Kakao - folk er IKKE glade

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Her er osten med chokolade OG sprut

LÆS OGSÅ: TV: Sådan laver du brandvarm Nutella-kakao med skumfiduser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx