Af - 01/06-15 17:08

TV: Sådan kommer Danmarks første letbane til at se udTV: Sådan kommer Danmarks første letbane til at se ud

I 2017 får Aarhus sin letbane, Danmarks første af slagsen, og det er netop blevet afsløret, hvordan den kommer til at se ud.

storybild

Sådan kommer den nye Letbane til at se ud indefra.

Det er netop blevet røbet, hvordan den nye Aarhus-letbane kommer til at se ud, når den efter planen skal stå klar i 2017.

De to ejere bag Letbanen, Aarhus Kommune og Region Midtjylland, glæder sig til at den står færdig:

- Letbanen kommer til at sætte sit tydelige præg på Aarhus. I første omgang på første etape, men på sigt er det planen, at vi skal have mange flere letbaneetaper, så flest mulige aarhusianere og virksomheder får gavn af Letbanen, siger Kristian Würtz, rådmand for Teknik- og Miljø, i en pressemeddelelse.

Aarhus-moske: Hold jer væk fra stemmeboksene
Aarhus-moske: Hold jer væk fra stemmeboksene

- Som Danmarks andet vækstcenter har Østjylland meget at byde på: Fra uddannelsesinstitutioner, vidensarbejdspladser og en international havn i Aarhus til de mange kulturelle tilbud af international klasse og et unikt kuperet landskab med både skov og vand lige uden for døren. Alt det forbinder Letbanen på en måde, der både vil øge sammenhængskraften i Østjylland og sørge for, at væksten i regionen ikke drukner i trængsel og trafikpropper, siger Bent Hansen, formand for Region Midtjylland.

Bøderegn over buspassagerer i Aarhus
Bøderegn over buspassagerer i Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx