06/02-18 13:09

Drama i supermarked: Butikskunde stukket med kniv - røver jagtes af politietDrama i supermarked: Butikskunde stukket med kniv - røver jagtes af politiet

To butikker i Brovst blev tirsdag formiddag udsat for røveriforsøg.

storybild

Nordjyllands Politi leder tirsdag middag efter en person, der tidligere på dagen har begået to forsøg på væbnede røverier i Brovst.

Det skriver DR Nordjylland.

Først var det i Fakta på Toftevej, hvor manden forsøgte at begå røveri ved at true med en kniv. To minutter efter fik alarmcentralen et opkald om, at en person var blevet stukket i maven i SuperBrugsen i Jernbanegade.

»Det er en person, der prøver at lave røveri, men Fakta er pengeløs, og så prøver han så oppe i Brugsen,« siger vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi.

Ifølge politiets oplysninger er det en kunde, der griber ind og i forbindelse med tumulten bliver stukket i maven. Kunden er kørt til behandling på Aalborg Universitetshospital, men er, ifølge politiets oplysninger, udenfor livsfare.

Politiet ved ikke på nuværende tidspunkt, i hvilken retning gerningsmanden er løbet, eller om han er kørt væk i en bil.

Manden beskrives som:- 20-30 år.- 180 centimeter høj- Iført sort, langærmet trøje, hvidt halstørklæde og hvidternede bukser.- Han er angiveligt lys i huden og med mørkt, kortklippet hår.

Vidner kan kontakte politiet på telefon 114.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx