Af Fie West Madsen - 09/07-17 11:23

Dansk kæde vil udvide for millioner: Åbner nye restauranter i hele landetDansk kæde vil udvide for millioner: Åbner nye restauranter i hele landet

Restaurantkæden The Diner, der er grundlagt i Aarhus i 2011, vil nu udvide forretningen markant. Målet er at tredoble omsætningen til 100 millioner kroner på tre til fire år.

storybild

(Billede: PR-foto)

Det siger The Diners direktør Lars Nipper til Ekstra Bladet.

The Diner, der sælger sig på et koncept om 'the all american experience' har allerede restauranter i Aarhus, Viby og Vejle, men nu vil Lars Nipper gøre sin kæde landsdækkende med seks til syv nye restauranter, og det skulle gerne medføre den øgede omsætning.

Når direktøren nu ønsker at udvide markant, står det i stærk kontrast til, at kæden så sent som i maj fremlagde et regnskab med underskud og har været lukningstruet. Siden har blandt andet forretningspartneren Peter Thorsen og Lego-arvingen Casper Kirk Johansen investeret i foretagendet, så de nu har 25 procent, ligesom en anden investor også ejer 25 procent. Og med de nye kræfter håber Nipper, at det vender.

»De er ikke kommet med millioner, men med viden, kompetencer og renommé. Det er lidt lettere at låne penge i banken, hvis jeg er sammen med Casper Kirk Johansen, end hvis jeg kom alene,« siger Lars Nipper.

Allerede i september åbner en ny restaurant i Randers, og flere udgaver af den amerikansk-inspirerede restaurant venter altså tilsyneladende de næste år.

»Vi går efter byer med videregående uddannelser og et godt handelsliv. Og så selvfølgelig København, hvor konkurrencen dog er hård - men det er den jo også i Aarhus, Aalborg og Vejle,« siger Lars Nipper, der over for Ekstra Bladet blandt andet kalder Jensens Bøfhus, Flammen og Bone's kædens største konkurrenter.

I modsætning til de nævnte steder er The Diners koncept dog at være en amerikansk-inspireret restaurant, og på menuen finder man blandt andet burgere, milkshakes, hotwings og nachos.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

IKEA tilbagekalder vare: Stop med at...
bt.dk
Tragedie i nat: 53-årig mand dræbt...
bt.dk
Publikumstribune styrtede sammen...
bt.dk
Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx