Af - 08/06-16 09:10; Opdateret: 08/06-16 11:33

Så går den ikke længere: Farvel til det ualmindelig gode sommervejrSå går den ikke længere: Farvel til det ualmindelig gode sommervejr

Temperaturerne falder, og i weekenden skal vi for alvor indstille os på et noget anderledes sommervejr, end det, som vi de sidste dage er blevet forvent med.

Bildstrecke im Grossformat »

Sådan bliver vejret i dag og i morgen.

Bikinien er blevet luftet, strandene er flittigt blevet besøgt, og solbrillerne har været på overarbejde. Det har nu i mange dage i træk været ualmindelig godt vejr.

Men nu er det også slut.

Det helt ekstraordinære gode vejr er på retur.

- Det går for alvor ned ad bakke, når det kommer til vejret på fredag og i weekenden, siger Thyge Rasmussen, vagtchef hos DMI til metroxpress og tilføjer:

Fredag bliver både kold og blæsende. Vinden vender, så vi får blæst fra nord, og det er en koldere luft, end vi før har fået. Fredag bliver derfor en dag, der er ganske meget koldere, end det, vi er vant til.
Det siger Thyge Rasmussen.

Sådan sparer du tusindvis af kroner på din sommerhusferie
Sådan sparer du tusindvis af kroner på din sommerhusferie

Lørdag og søndag slipper vi dog for at finde regntøjet frem, for her vil vejret holde tørt. Skyer vil for det meste dække himlen, men en gang imellem vil vi få et kig til solen, og temperaturerne vil være op til 18-19 grader.

- Det bliver ikke det sommervejr, vi er blevet vant til. Det har de sidste mange dage været unormalt godt vejr, nu bliver vejret mere normalt, og fredag bliver det koldere end normalt.

Klik dig gennem billedgalleriet for at læse om, hvordan vejret bliver i dag og i morgen.

Ferietid: Sådan bør du få passet din hund
Ferietid: Sådan bør du få passet din hund

LÆS OGSÅ: Spanien bliver fyldt til bristepunktet til sommer

LÆS OGSÅ: Verdens fedeste feriejob? Flyselskab søger unge Snapchattere

LÆS OGSÅ: Gyldent tip: Spar 10.000 kroner på ferien

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx