Af - 31/10-16 13:41; Opdateret: 31/10-16 13:52

Blikkenslagers SMS gjorde Mette vred: Nu tager han bladet fra mundenBlikkenslagers SMS gjorde Mette vred: Nu tager han bladet fra munden

Nu taler Danmarks mest omtalte blikkenslager ud om sin famøse sms til nøgenmodellen Mette.

Bildstrecke im Grossformat »

- Hej Mette. Du må meget undskylde jeg skriver, men blir simpelthen nød til at fortælle dig at du er virkelig en flot og charmerende pige.. puha.. Hehe Sorry. Mvh blikkenslageren :)'

Sådan lød sms'en, som en blikkenslager i sidste uge sendte nudeart-model Mette Munkø, efter han havde været på besøg hos hende og lave noget vvs-arbejde.

Mette fik en 'sød' besked fra blikkenslageren:  - Jeg føler mig meget krænket
Mette fik en 'sød' besked fra blikkenslageren: - Jeg føler mig meget krænket

Reaktionen fra den unge model var dog en noget anden, end blikkenslageren havde forestillet sig.

Mette Munkø, der har hemmeligt nummer, følte sig nemlig så krænket over, at blikkenslageren kontakede hende privat, at hun skrev et opslag på Facebook om epsioden.

Her forklarede hun blandt andet, at hun sidensin barndom har haft hemmelig nummer og adresse, fordi hendes mor og stedfar begge er fængselsbetjente, og fordi hun som voksen har valgt en karriere som nudeart-model.

- Det har intet med hans ord at gøre, han er sød ung gut, men hans handling bryder jeg mig absolut ikke om og det er ulovligt, skrev hun i sit opslag, der er har fået mere end 2.000 kommentarer, siden hun lagde det op torsdag i sidste uge.

Reaktionerne fra folk æret meget delte. Mens nogle bakker op om Mette Munkø, er der også mange, der skælder hende ud og har anmeldt hendes profil til Facebook, fordi hun har delt nogle af sine nudeart-billeder på den.

Model-Mette fik en sms fra blikkenslageren: Nu blokerer Facebook hende
Model-Mette fik en sms fra blikkenslageren: Nu blokerer Facebook hende

Nu har den meget omtalte blikkenslager så taget bladet fra munden. I en opfølgende sms-besked til Mette Munkø, som Radio 24syv er kommet i besiddelse af, skriver han opmuntrende:

'Kære Mette. Jeg har lige siddet i to timer og læst min egen sms og læst op på den her sag på Facebook. Det er sgu ikke fedt. Jeg skrev til dig, fordi jeg synes, du er en flot pige. Det har hverken været meningen at krænke dig eller noget som helst. Jeg har ikke haft nogen bagtanker. Du er den første jeg skriver til af alle mine kunder,' skriver blikkenslageren, der også kan fortælle, at den famøse sms har fået store personlige konsekvenser for ham.

'Jeg kunne bare ikke lade være, da din charme fangede mig. Men undskyld af hele mit hjerte. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at en sød sms kunne medføre, at jeg kunne blive fyret. Så langt tænkte jeg overhovedet ikke. Jeg lover, at jeg aldrig skriver til dig mere. P.S. har aldrig haft gemt dit nummer. Jeg har slettet den besked, som jeg sendte til dig', skriver blikkenslageren.

Mette Munkø fortæller, at hun ikke offentliggjort navnet på blikkenslageren eller firmaet. Hun slår samtidig også fast, at hun - ligesom hun skriver i sit opslag - ikke har meldt ham til politiet, som nogle på Facebook ellers tror.

Nedenfor ses opslaget fra Mette Munkø, der er gået viral.


LÆS OGSÅ: Gertrud? Er det ikke dig med nøgenbilledet?

LÆS OGSÅ: TV: Sådan svarer man tilbage på et nøgenbillede

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx