Af Ritzau - 24/03-17 10:39; Opdateret: 24/03-17 16:11

Dommer fængsler seks personer fra serbisk narkonetværkDommer fængsler seks personer fra serbisk narkonetværk

Efterforskning af kriminelt, serbisk netværk trækker tråde til Hells Angels. Fire mænd og en kvinde anholdt.

storybild

Seks personer, som politiet mener er en del af et kriminelt serbisk netværk med tråde til Hells Angels, er blevet fængslet for indsmugling af og handel med narko. Arkivfoto. (Billede: Colourbox)

Seks personer - fem mænd og en kvinde - er fredag i et grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg blevet varetægtsfængslet i fire uger for indsmugling af og handel med narko.

En af mændene blev fremstillet i grundlovsforhøret uden selv at være til stede, da det endnu ikke er lykkedes politiet at anholde ham.

I forbindelse med anholdelserne af de fem øvrige - fire danskere og en mand fra Montenegro - har politiet beslaglagt 700.000 kroner og fire kilo heroin, kokain og amfetamin.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

- Fundet af tre forskellige narkotiske stoffer i denne konkrete indsmugling afdækker, at netværkets internationale kontakter er leveringsdygtige "i det hele", siger politiinspektør Flemming Madsen.

Han hæfter sig også ved, at de folk, der aftager stofferne i Danmark, på samme måde handler med forskellige slags hård narko.

Efterforskningen mod netværket er sket i politiets Særlig Efterforskning Øst, SEØ, en ny enhed der tager sig af efterforskning af tung organiseret kriminalitet.

De fem anholdte menes at være en del af et serbisk, kriminelt netværk med tætte forbindelser til rockergruppen Hells Angels.

Anholdelserne skete forskellige steder i Storkøbenhavn, og politiet har samtidig ransaget flere adresser i hovedstadsområdet. Der ventes flere ransagninger.

De anholdte er fire mænd og en kvinde mellem 20 og 44 år. Sigtelsen lyder på indsmugling af og handel med mellem to og syv kilo hård narkotika.

Ifølge politiet har efterforskningen mod gruppen stået på i kortere tid. Den har afdækket, hvordan der gennem serbiske netværk leveres store mængder narkotika til Danmark, som sælges videre gennem lokale netværk.

Efterforskningen handler blandt andet om at komme dybere ned i personkredsens tilknytning til international kriminalitet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx