Af - 22/09-13 12:38; Opdateret: 22/09-13 12:59

En 36-årig kvinde voldtaget på parkeringspladsEn 36-årig kvinde voldtaget på parkeringsplads

En 36-årig kvinde blev natten til søndag voldtaget på en parkeringsplads i Høje Taastrup uden for København.

storybild

En 36-årig kvinde blev natten til søndag voldtaget på en parkeringsplads i Høje Taastrup uden for København. (Billede: Google Maps)

En 36-årig kvinde blev natten til søndag voldtaget på en parkeringsplads bag Taastrup Hovedgade, da hun var på vej til sit hjem i Høje Taastrup uden for København, oplyser vagtchef Brian Larsen, Københavns Vestegns Politi.

Kvinden anmeldte selv voldtægten klokken 06.28 - en time efter den havde fundet sted.

LÆS OGSÅ: 10-årig pige grebet bagfra - politiet jagter gerningsmand

- Kvinden var på vej hjem fra byen, da hun på Taastrup Hovedgade bliver grebet bagfra af en enlig gerningsmand. Han fører kvinden om på en parkeringsplads bag forretningerne på Taastrup Hovedgade lige ved Dorphs Allé og Østerparken. Her bliver kvinden voldtaget over et tidsrum på en halv time. Hun gjorde ikke anskrig, og det er vores vurdering, at hun var for chokeret til at reagere, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Brian Larsen, til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen var kvinden dybt chokeret efter voldtægten, og hun gik til sin bopæl for at sunde sig, inden hun anmeldte voldtægten.

Kvinden har efterfølgende været til undersøgelse på Center for Voldtægtsofre.

Vestegns Politi har søndag morgen eftersøgt området med hunde for at finde tekniske spor.

LÆS OGSÅ: Voldtægtsofre tør ikke gå til politiet

- Hvis nogen har set eller hørt noget i tidsrummet omkring 04.50 - 05.20 på Taastrup Hovedgade eller på parkeringspladsen, vil vi meget gerne høre fra dem på telefon 114, siger Brian Larsen til Ekstra Bladet.

Angiveligt har et overvågningskamera, der sidder ud for en forretning på Taastrup Hovedgade, fanget mandens underben, idet han førte kvinden om på parkeringspladsen.

- Han har stumpebukser på, der slutter 10 centimeter over foden. Han er iført hvide strømper i sorte sandaler eller hvide sko med sorte striber, siger Brian Larsen.

Kvinden har beskrevet voldtægtsmanden som udlænding.

- Hun siger, at der er tale om en udlænding - muligvis en mulat - der er cirka 35 år og 170 centimeter høj. Ifølge kvinden talte han dårligt dansk. Efter voldtægten flygtede han til fods i ukendt retning, siger vagtchef Brian Larsen til Ekstra Bladet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Legendarisk stjerne gør endelig comeback
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Politiet jagter mand med specielle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx