Af Miss Felicity, blogger - 22/08-16 12:23; Opdateret: 22/08-16 12:46

KLUMME: Sådan fik jeg den VILDESTE orgasme nogensindeKLUMME: Sådan fik jeg den VILDESTE orgasme nogensinde

Miss Felicity har et trick, du skal prøve.

storybild

Passionate couple kissing, boy and girl sitting on wooden floor near the rumpled bed opposite the window. (Billede: Scanpix/Anbrey Bezuglov)

Miss Felicity fra missgrey.dk har lavet dagens klumme:

Kære læsere.

I sidste uge havde jeg sex med Mr. Boyfriend som så mange gange før. Alligevel endte denne omgang hverdagssex med at gå over i min personlige sex-story, som den dag, jeg fik den vildeste orgasme nogensinde. Denne oplevelse vil jeg selvfølgelig gerne dele med dig kære læser, så hæng på og få historien om den vildeste orgasme nogensinde.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du missionærstillingen ekstra fræk

Her er historien om den vildeste orgasme nogensinde

Det var fredag eftermiddag. Vi lå og hyggede på sofaen, inden Mr. Boyfriend skulle på herretur i weekenden. Når han skal være væk flere nætter ad gangen eller deltager i et arrangement, som involverer alkohol, foretrækker jeg at sende ham afsted med et knald udover det sædvanlige, så han ikke glemmer, hvad han har at komme hjem til.

Dog kæmpede jeg en lille smule med at komme i stødet til at have en mindeværdig omgang sex med min kæreste denne eftermiddag. Måske var det fordi, at jeg følte mig presset til at knalde ham af, inden han tog afsted hele weekenden. Min manglende lyst stoppede dog ikke ham fra at lægge op til sex. Derfor var det med en vis modstand, at jeg gav efter, da Mr. Boyfriend lænede sig ind over mig og kyssede mig dybt og begærligt, mens hans hænder vandrede ned af min krop for at kærtegne mine bryster.

LÆS OGSÅ: Prøv det her som forspil, næste gang I er ude at spise!

Når han trykker på de helt rigtige knapper

Mere skulle der faktisk ikke til, før jeg havde overgivet mig til Mr. Boyfriends liderlighed. Det dunkede i mit underliv, da han krængede mine bryster fri af BH’ens stramme greb og tog det ene bryst i munden for at sutte på brystvorten. Jeg kunne mærke den direkte forbindelse mellem brystet og fissen, da jeg fik gåsehud af Mr. Boyfriends kærlige behandling. Mine brystvorter var ualmindeligt følsomme den dag, så det var virkelig intenst at mærke hans tunge køre rundt om den ene brystvorte, mens han stimulerede den anden med fingrene.

Der gik altså ikke mange sekunder, inden vi rykkede ind i soveværelset, så vi kunne fortsætte den frække leg. Resten af tøjet røg af på vejen mellem sofaen og sengen, hvilket medførte, at Mr. Boyfriend kastede mig blidt ned at ligge på ryggen, så han kunne trænge op i mig med hans stive pik. Hans indtrængen var blid og langtrukken, men efter de første par stød, kneppede han mig hårdere. Han satte tempoet lidt ned og lagde mig en smule over på siden, så han igen kunne komme til at tage mit ene bryst i munden, mens han kneppede mig. Da hans mund ramte min brystvorte endnu engang, kriblede det ned langs rygsøjlen, og jeg fik nærmest stød gennem hele kroppen. Kombinationen af hans pik, der bevægede sig i min fisse og den måde, han skiftevis sugede på mine følsomme brystvorter fik mig virkelig op at køre på en måde, jeg aldrig har oplevet før.

Følsomme brystvorter og par-onani

Desværre nåede jeg ikke at få orgasme, inden mine højlydte støn bragte Mr. Boyfriend udover kanten og fik ham til at komme. Heldigvis kunne han godt fornemme, at jeg havde været virkelig tæt på, så han fortsatte med at sutte og kærtegne mine brystvorter, mens jeg spillede mig selv af. Og det var altså det, der gjorde, at jeg endte med at få den vildeste orgasme nogensinde. Faktisk fik han suget så hårdt på den ene brystvorte, at jeg havde et sugemærke bagefter. Men det var det hele værd, for da jeg mærkede bølgen af nydelse skylle ind over mig, havde jeg den længste og vildeste tur i orgasmehimlen til dato.

LÆS OGSÅ: Når parforholdet går fra nyforelsket til hverdagen

Det var altså min historie om den vildeste orgasme nogensinde. Da dette langtfra er min første orgasme, ved jeg også, at der er virkelig mange forskellige måder at nå klimaks på. Derfor vil jeg rigtig gerne høre fra dig kære læser. Måske kan din fortælling om den vildeste orgasme nogensinde inspirere mig eller andre, der læser med her på Miss Grey til at få flere fantastiske sex-oplevelser i nærmeste fremtid.

Del din historie i en kommentar nedenfor eller send mig en mail på adressen: mf@missgrey.dk

Tak fordi du læste med – Jeg håber på at høre fra dig.

KH.
Miss Felicity.

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor skal du huske at slikke din mands 'kronjuveler'

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor skal du slikke din mand i numsen under sex

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor strejker min fisse, når jeg har sex med min kæreste

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor skal du give din mand en finger i numsen under sex

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx