Af Amalie Abildgaard - 12/09-17 16:15; Opdateret: 12/09-17 16:28

Elises nøgenbilleder blev delt mod hendes vilje: - Jeg er glad og lettet, men også urolig Elises nøgenbilleder blev delt mod hendes vilje: - Jeg er glad og lettet, men også urolig

Danske Elise Harritz er offer for den aggressive adfærd fra brugerne på 'Offensimentum'-gruppen, der mandag blev lukket ned.

Hvad synes de unge om den udskældte Facebook-gruppe Offensimentum?

Den omdiskuterede Facebook-gruppe 'Offensimentum' blev mandag blevet lukket, og allerede efter få timer var gruppen genopstået. Også den er nu blevet lukket, men adskillige grupper med navnet 'Offensimentum' florerer fortsat på Facebook.

Det bekymrer Elise Harritz, der har været offer for gruppens grove indhold og deling af nøgenbilleder.

»Jeg er glad og lettet over, at gruppen endelig er blevet lukket. Men jeg er også urolig for, at en ny gruppe vil blive endnu mere aggressiv,« siger Elise, der på egen krop oplevede gruppens grove og 'offensive' adfærd.

For præcist et år siden blev hun hacket af en internetbruger, der delte hendes private nøgenbilleder, både på offentlige hjemmesider, i Facebook-grupper og på hendes egen profil. Men selv mener hun, at 'Offensimentum' var den værste af siderne.

»Offensimentum havde flest medlemmer, og der var de mest modbydelige,« siger Elise Harritz, der kalder tiden, hvor hendes nøgenbilleder blev delt på det groveste, for 'meget kaotisk'.

Elise Harritz har været offer for den aggressive fremfærd på 'Offensimentum'-gruppen.

 

Hun fik desuden beskeder fra folk, der skrev, at de 'håber, hun dør' eller 'falder ned fra en bro', da hun appellerede til, at de skulle stoppe.

»Det er lettere at sidde bag en skærm, for der er intet filter. Det er direkte ondt, det de gør,« siger Elise Harritz, hvis billeder stadig florerer rundt på nettet den dag i dag.

Hun tror, at billederne altid vil forfølge hende. Hun så gerne, at politiet eller Facebook gik efter personer bag gruppen frem for selve gruppen, da de til hver en tid kan oprette en ny.

»Jeg vil ønske, at 'Offensimentum' blev udslettet for altid, eller at personerne bag blev udslettet på Facebook,« siger Elise Harritz.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Line købte frokost med sin finger:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx