Af Jesper Larsen - 08/08-17 13:14; Opdateret: 08/08-17 14:02

Dansk mand omkommet på ferie i SpanienDansk mand omkommet på ferie i Spanien

En 66-årig dansk mand er afgået ved døden på et hospital i Mallorcas hovedby Palma, efter han søndag måtte reddes af livreddere i vandet ved byen Muro på Mallorcas nordkyst.

storybild

Det bekræfter Udenrigsministeriets Borgerservice til BT.

- Udenrigsministeriet kan bekræfte, at en dansk statsborger er afgået ved døen i Spanien. Ambassaden yder konsulær bistand i sagen, siger den vagthavende til BT og henviser til, at Udenrigsministeriet har tavshedspligt i personsager og derfor ikke kan oplyse yderligere.

Ulykken skete ifølge spanske medier søndag ved 13-tiden, hvor en livredder så at den danske turist var gået i vandet, selvom der var blevet opsat røde advarselsflag, der skulle sørge for at holde badegæsterne ude af vandet på grund af farlige strømforhold.

Det lykkedes livredderen at få danskeren op af vandet, men inde på stranden faldt han om med hjertestop, skriver lokalavisen Diario de Mallorca.

Efter en times genoplivninsgforsøg, blev der konstateret en svag puls hos den 66-årige, der blev overført til et hospital i hovedbyen Palma. Her blev danskerens tilstand dog forværret, og efter nogle timer blev han erklæret død.

Ifølge den spanske lokalavis, skulle han være ankommet til den populære ferieø lørdag, hvor han boede i byen Alcudia.

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Dansk burgerkæde solgt for trecifret...
bt.dk
Verdens næststørste butik på vej til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx