Af Simon Boas - 15/12-17 19:09

Nu kommer sneen igen: Se, hvor den falder Nu kommer sneen igen: Se, hvor den falder

Flere steder kan man se frem til glatte veje.

Simon Boas

Se videoen foroven. Danskerne kan se frem til både solskin, kolde og varme temperaturer og snevejr den kommende weekend.

Weekenden kommer nemlig til at byde på »ganske pænt vejr,« som Steen Rasmussen, der er vagthavende metrolog hos DMI, beskriver.

»I morgen lørdag vil temperaturen komme op mod tre-fire grader de fleste steder rundt om i landet, og vejret vil være ganske pænt fra morgenstunden af. Når vi kommer længere hen på dagen, så vil der formentlig komme nogle enkelte byger omkring Kattegat og Nordsjælland,« siger han og fortsætter:

»De byger kan altså godt have lidt hvidt i sig. Samtidig vil temperaturen også falde til frysepunktet over natten.«

Og de der snebyger kan ifølge Steen Rasmussen sagtens ende med at brede sig til andre dele af landet i løbet af natten, indtil solen står op søndag. Her vil det meste af det danske land nemlig kunne stå op til en »hel del sol,« inden det igen bliver skyet.

»I løbet af dagen vil der komme nogle byger igen, og så vil temperaturen ligger på omkring fem grader ved kysterne, mens det kommer til at ligge omkring frysepunktet inde i landet,« siger han og tilføjer, at vinden vil være svag til frisk fra vest og nord.

Der vil desuden være risiko for sne- eller isglatte veje i Jylland søndag eftermiddag og aften.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Søren Pind går ind i betændt debat...
bt.dk
Tillykke til Prinsesse Isabella: I...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx