Af Mads Degn - 06/05-17 12:35

Falck-medarbejder slår alarm: - Pas på denne bilFalck-medarbejder slår alarm: - Pas på denne bil

Den danske sommer står så småt for døren, men udover solskin og lune temperaturer, så har den det også med at bringe udenlandske tricktyve med sig.

storybild

(Billede: Scanpix)

Den danske sommer står så småt for døren, men udover solskin og lune temperaturer, så har den det også med at bringe udenlandske tricktyve med sig.

Og i løbet af de seneste par år er tricktyvene begyndt at benytte sig af nye og smarte metoder i forsøget på at tjene hurtige penge. En af metoderne er blandt andet at holde ind til siden på motorvejsstrækninger og slå katastrofeblinket til, så forbipasserende bliver lokket til at stoppe op og give en hjælpende hånd med.

Men oftest er der dog intet i vejen med tricktyvenes bil, og i stedet forsøger de at franarre de uvidende bilister deres værdigenstande.

Den manøvre oplevede Falck-medarbejderen Lars Rødskov Hviid på nærmeste hold, da han forleden holdt ind til siden for at assistere en bil med britiske nummerplader.

'Pas på denne bil i trafikken, den holder i nødsporet og signalerer hjælp. Men da jeg kom i min Falck-bil, var der ikke brug for hjælp, og da jeg blev holdende, kunne den pludselig køre. Vi burde sende en regning for telepatisk autophjælp,' skriver Lars Rødskov Hviid i et Facebook-opslag.

'Jeg kontaktede Politiet, og de mente også, at det var en tricktyv. De havde flere anmeldelser på samme bil. De er 3 i bilen og blev spottet på Vestegnen. Del gerne,' skriver han ydermere.

Se oplsaget her:

I skrivende stund er Lars Rødskov Hviids opslag blevet delt mere end 16.000 gange, og omkring 750 brugere har kommenteret opslaget.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Lars Rødskov Hviid.

LÆS OGSÅ: Tusinder har delt Facebook-opslaget: Snus gav mig cancer

LÆS OGSÅ: USA advarer mod terror i Europa: Her er risikoen størst

LÆS OGSÅ: 13-årig slår sig selv ihjel ved et uheld, mens han filmer live på Instagram

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Børnefødselsdag udviklede sig...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx