Af Ritzau/DR Østjylland - 06/03-17 11:26

Nyt voldsomt overfald: Patient så dæmon i sygeplejerskeNyt voldsomt overfald: Patient så dæmon i sygeplejerske

En ansat på psykiatrisk hospital i Risskov er endnu en gang blevet overfaldet på arbejde. Det skriver DR Østjylland.

storybild

(Billede: Jens Thaysen)

En ansat på psykiatrisk hospital i Risskov er endnu en gang blevet overfaldet på arbejde. Det skriver DR Østjylland.

Overfaldet skete i aftes på afdeling Q, da en 44-årig kvindelig patient blev indlagt, fortæller oversygeplejerske Susanne Bissenbacker til DR Østjylland.

»Patienten går til angreb og tager halsgreb med begge hænder på en sygeplejerske, fordi hun oplever, der er en dæmon i sygeplejersken.«

»Medarbejderen får sig vristet fri, og får trykket på alarmen, så alle øvrige medarbejder kommer og hjælp hende,« siger hun til DR Østjylland.

Den ansatte kom efterfølgende på skadestuen, og psykiatrisk hospital i Risskov har i dag fået en vagtmand ind på afdelingen.

»Vagtens funktion er at sikre tryghed, så medarbejderne kan udføre deres faglige opgave i et sikkert miljø,« siger hun til DR Østjylland.

Ifølge Susanne Bissenbacker kom overfaldet meget overraskende.

»Det var en pludselig og umotiveret handling, så det har været svært for medarbejderne at forudsige, at det ville ske,« forklarer hun til DR Østjylland.

Sidste søndag skete der et lignende overfald på sygehusets afdeling P, hvor en mandlig patient gik amok på tre ansatte og blandt andet tog kvælertag på en af dem.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx