Af Mads Brandsen, Caroline Kristensen - 09/02-18 16:07; Opdateret: 09/02-18 19:34

Dronningen og familien forlader RigshospitaletDronningen og familien forlader Rigshospitalet

Både dronning Margrethe, Prins Joachim og hans to sønner er netop ankommet til Rigshospitalet for at besøge prins Henrik.

Både dronning Margrethe, Prins Joachim og hans to sønner er netop ankommet til Rigshospitalet for at besøge prins Henrik.

Ifølge BTs medarbejder på stedet ankom prins Joachim sammen med prins Nikolaj og prins Felix først. De gik alle meget hurtigt ind på Rigshospitalet - uden at sige noget til hinanden.

De skyndte sig ind for at se til 83-årige prins Henrik, hvis tilstand ifølge en meddelelse fra Kongehuset tidligere på dagen er alvorligt forværret. Prinsen lider af en lungeinfektion efter at han tilbage i januar fik konstateret en godartet tumor i venstre lunge.

Blot få minutter senere ankom dronning Margrethe i en sort kronebil, der kørte helt op til indgangen, hvorefter hun hastede forbi den fremmødte presse for at besøge sin mand.

Kort før klokken 17 forlod dronningen Rigshospitalet sammen med prins Joachim og prinserne. Ifølge BTs medarbejder på stedet var dronningen ved godt mod og smilede til Rigshospitalets personale.

Senere fredag entes kronprins Frederik at ankomme til Rigshospitalet.

Kronprinsesse Mary besøgte prins Henrik kort før klokken 11 i formiddag. Hun var ledsaget af prins Christian og prinsesse Isabella.

Prins Henrik blev indlagt på Rigshospitalet sidst i januar efter et ophold i Sharm el Sheikh i Egypten, hvor han igennem mange år har kendt hotelejeren Enan Galaly.

Foto: Martin Sylvest.

Foto: Martin Sylvest.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Prisvindende magasin hylder dansk...
bt.dk
Kvinde dræbt i trafikulykke i København
bt.dk
Husker du Sascha Dupont fra Hit med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx