Af Simon Boas - 09/05-17 16:53

Han mistede sin elskede efter dødsulykke i KøbenhavnHan mistede sin elskede efter dødsulykke i København

'Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg skal sige farvel'

storybild

(Billede: Scanpix/Uffe Weng)

To amerikanske kvinder mistede lørdag livet i Københavns Havn, da de blev ramt af en vandscooter med høj fart, mens de sejlede med en udlejningsbåd. Nu bliver den ene mindet af sin kæreste i et rørende Facebook-opslag.

'Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg skal sige farvel. Det var ikke meningen, at jeg skulle sige farvel,' indledes opslaget på Facebook, der har affødt en lang række reaktioner fra både venner og familie.

'Vi havde hele livet foran os, og vi havde så mange fantastiske planer, men selv om vi nu ikke kommer til at opleve dem, så vil en del af dig leve videre i mig og i alle andre, du elskede i dit liv,' fortsætter kæresten til den ene af de afdøde amerikanske kvinder, inden han tilføjer:

Mor til sigtet i vandscooter-tragedien: Min søn er ikke en bølle
Mor til sigtet i vandscooter-tragedien: Min søn er ikke en bølle

Efter vandscooterulykke ved Langebro: 'Der skal være overvågning overalt i havnen'
Efter vandscooterulykke ved Langebro: 'Der skal være overvågning overalt i havnen'

'Du elskede mere, du grinede mere og dit smil var større end nogen andre, jeg nogensinde har mødt. Du har gjort livet for alle omkring dig bedre ved blot at være en del af det.'

Det var en gruppe på otte personer fordelt på seks vandscootere, der lørdag aften sejlede vildt rundt i Københavns Havn. De skabte opmærksomhed og frygt. Ifølge politiets oplysninger blev der sejlet med i hvert fald 55 kilometer i timen.

En 24-årig mand, der menes at have sejlet den vandscooter, der bragede ind i udlejningsbåden med høj fart, er blevet sigtet for uagtsomt manddrab. De syv andre er blevet sigtet for at have udsat andre i havnen for livsfare.

Forening vil overvåge Københavns havn efter dødsulykke
Forening vil overvåge Københavns havn efter dødsulykke

Forhandler: Der skal nummerplader på vandscooterne
Forhandler: Der skal nummerplader på vandscooterne

Siden har forældrene til de to kvinder været i Danmark, hvor de kunne overvære det blomsterhav, der efterhånden har hobet sig op nær Langebro til minde om deres døtre, ligesom den enes kæreste nu gør på Facebook.

'Ingen fortjente liv og lykke mere end dig. Jeg vil aldrig glemme dig. Jeg vil aldrig stoppe med at elske dig. Du var min bedste ven, min eneste kærlighed, min fjollede partner, min sødeste pige, og jeg ved, at du er i himlen og smiler ned. (...) Jeg er taknemmelig for de fem år, jeg var så heldig at kende dig, og jeg vil altid være formet af de tre år, jeg kunne kalde dig for min,' skriver han, inden han afslutter:

'Intet i mit liv har været så hårdt, og jeg vil aldrig stoppe med at være din. Godnat min vidunderlige. Jeg elsker dig.'

Forældre til dræbt i tragedie på vej til Danmark: - At miste et barn er særligt knusende
Forældre til dræbt i tragedie på vej til Danmark: - At miste et barn er særligt knusende

Opslaget er blandt andet blevet kommenteret af den afdøde kvindes mor, der skriver: 'Vi elsker dig. Du vil altid være en del af vores familie. Tak, fordi du gjorde disse år til de lykkeligste af alle'

MX bringer ikke Facebook-opslaget, da der er nedlagt navneforbud i sagen.

LÆS OGSÅ: Se de rørende billeder: Unge ofre i bådulykke blev mindet med lys og blomster

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Royal baby-lykke: Kate har født
bt.dk
Milliardær dømt for mord: Ærkerival...
bt.dk
Grimme mennesker tjener flere penge
bt.dk
Advarsel! Frygtet sygdom spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx