Af - 12/04-16 08:10

Her kan du få gratis is i dagHer kan du få gratis is i dag

Ben & Jerry's holder 'Gratis-isvaffel-dag', og du er inviteret med. Tjek her, hvor du skal tage hen for at få gratis is

Bildstrecke im Grossformat »

Paradis har gjort det. 7Eleven har gjort det. Og nu gør Ben & Jerry's det også.

Det er nemlig blevet deres tur til at servere gratis is, og det gør de tirsdag eftermiddag fra et udvalg af deres små isbarer, der er fordelt ud over det meste af landet.

Første isbar, der åbner op for gratis lækkerier, er den i Københavns Zoo, der samtidig også er københavnernes bedste bud på gratis is.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Her skal du komme forbi mellem 12.00 og 16.00, mens det først starter tre timer senere i de fem andre isbarer, der også er med til 'Gratis-isvaffel-dag', som Ben & Jerry's selv kalder det. Du kan se, hvor og hvornår det sker i faktaboksen.

Geggo har brug for din hjælp: Hvad skal hendes nye forretning hedde?
Geggo har brug for din hjælp: Hvad skal hendes nye forretning hedde?

Baggrunden for al den gratis is skal findes tilbage i 1979, hvor Ben & Jerry's første isbar, der ligger i Burlington i den amerikanske stat Vermont, gjorde det. Derefter spredte fejringen sig, og i 2000 blev den første globale gratis-isvaffel-dag fejret.

Ben & Jerry's vurderer, at de uddeler mere end 1.000.000 kugler is i løbet af denne dag, og de skriver da også bare kan gå 'bagerst i køen for at få en gratis isvaffel mere. Igen og igen.' Den opfordring er hermed givet videre.

Det er kun de seks Ben & Jerry's i faktaboksen, der er med i gratis-isvaffel-dag, hvilket betyder, at du vil gå forgæves i Tivoli, på Bakken, i Tivoli Friheden, Legoland, Ree Park og både Fårup og Djurs Sommerland (der så heller ikke er åbnet endnu).

I morgen er det Free Cone Day - verdens bedste tradition nogensinde! Hvilken smag vil du vælge? Se deltagende Scoop Shops Nedenfor:Ben & Jerry's Københavns ZOO 12.00-16.00Ben & Jerry's Hornbæk 15.00-19.00 Ben & Jerry's Aarhus 15.00-19.00Ben & Jerry's Kanalkiosken Gilleleje 15.00-18.00Ben & Jerry's Cafe Fru Dax Rømø 15.00-19.00Ben & Jerry's Camping Kiosken Enø 15.00-19.00Tjek www.benjerry.dk for adresser!

Opslået af Ben & Jerry's på 11. april 2016

Fona lukker og bliver til Elgiganten
Fona lukker og bliver til Elgiganten

LÆS OGSÅ: Pandaer i Zoo bliver vild turistattraktion

LÆS OGSÅ: Zoo håber på at få panda-unger - men der er lige ét problem

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Danskere søges til at teste buttplugs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx