Af - 05/03-14 12:24; Opdateret: 05/03-14 12:36

Mystisk: Adskillige katte forsvundet sporløstMystisk: Adskillige katte forsvundet sporløst

Fem katte er forsvundet fra et lille område i Korsør inden for kort tid. Politiet har ingen mistænkte og ejerne står tilbage med uvisheden.

storybild

Den 13-årige Hannibal er en af de fem katte som på mystisk vis er forsvundet fra Bondesager i Korsør inden for kort tid. (Billede: Privatfoto)

Fem katte er forsvundet sporløst fra Bondesager i Korsør. Mellem 13. og 28. februar er fem katte forsvundet fra det lille område. En af dem der har mistet en kat er Pia Christensen, hvis 13-årige kat Hannibal har været forsvundet siden 19. februar.

Grumme kattemishandlere anholdt
Grumme kattemishandlere anholdt

- Han har ikke gjort den slags før. Han er ikke en strejfer, fortæller Pia Christiansen til metroxpress.

Katte-hader måske på spil i Nordjylland
Katte-hader måske på spil i Nordjylland

Efter nogle dage besluttede Pia Christiansen at sætte en efterlysning op i det lokale supermarked. Det førte til at hun blev kontaktet af flere personer i samme område hvis katte også var forsvundet. I alt er fem katte forsvundet.

Rasende ung kvinde dræber killing i mikrobølgeovn
Rasende ung kvinde dræber killing i mikrobølgeovn

Hun fortæller, at uvisheden er det værste ved sagen.

– Hvis jeg vidste at han var bevet kørt ned, så ville jeg selvfølgelig savne ham, men alligevel tage det roligt, det er frustrerende ikke at vide hvad der er sket. Så begynder man at tænke om nogen kan have taget ham, fortæller hun, og understreger, at hun heller ikke misttænker nogen.

Efterlysning: Er det her din 2 meter lange slange?
Efterlysning: Er det her din 2 meter lange slange?

Politiet anerkender, at det er en mystisk sag men, er dog ret magtesløse i sagen, da de ikke har nogen spor eller mistænkte.

Kidnapning: Har du set Trille?
Kidnapning: Har du set Trille?

- Vi har ikke en kinamands chance for at finde de katte umiddelbart. Og vi kender ikke til nogen som skulle være kendt for at skyde katte eller lignende, så vi har jo ikke så meget at gå efter desværre. Men det er da mystisk, at så mange katte er forvundet fra så lille et område, inden for så kort tid., forklarer Hugo Larsen, vicepolitikommisær ved Slagelse Politi, til metroxpress

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx