Af Jeppe Pedersen - 20/10-17 15:01

Spædbarn fundet begravet: Politiet frigiver nu billede og video af efterlyst kvindeSpædbarn fundet begravet: Politiet frigiver nu billede og video af efterlyst kvinde

Politiet har frigivet en video, hvor man ser den kvinde, der er efterlyst i forbindelse med sagen om et begravet spædbarn.

Københavns Vestegns Politi har nu offentliggjort en video af den kvinde, de regner med, har forbindelse til det døde spædbarn, der blev fundet begravet mandag.

På filmen kan man se en mulig rumænsk kvinde med en rød trøje, der ligner den, spædbarnet var svøbt ind i, da det blev fundet.

Kvinden beskrives som ung, kraftig og med mørkt krøllet hår.

Filmen er optaget, før det døde spædbarn blev fundet. Hvorvidt kvinden på filmen har noget med barnet at gøre, er fortsat uvist, men politiet vil meget gerne i kontakt med hende.

»Vi ved ikke, hvorfor hun går i området, og det kan der være mange gode grunde til. Men et vist sammenfald i beskrivelsen af den efterlyste kvinde, hættetrøjen og stedet gør, at vi naturligvis gerne vil tale med kvinden på filmen. Hun må meget gerne henvende sig til os - og skulle nogen vide, hvem hun er, hører vi gerne fra dem,« siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Skelettet af det døde spædbarn blev fundet nedgravet i et grønt område ved Brinken af håndværkere ved 14-tiden mandag eftermiddag. Det er endnu ikke lykkedes at fastslå barnets køn, eller hvordan det døde.

I alt har efterforskerne fået over 20 henvendelser fra offentligheden i sagen - men man ønsker gerne endnu flere:

»Vi er fortsat meget interesseret i tre ting: Vi vil gerne høre fra alle med kendskab til et forsvundet spædbarn, som ved noget om den meget store, røde Nike-hættetrøje eller har information om den unge, kraftige kvinde med langt mørkt krøllet hår, som flere har set i området for nogle uger siden,« siger Ole Nielsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Akavet afvisning: Se hvad der sker,...
bt.dk
Myndighederne advarer: Voldsomt...
bt.dk
Præster modsiger kendt debattør: Nej,...
bt.dk
X Factor-vinderne er tilbage fra USA:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx