Af - 28/01-14 13:54; Opdateret: 28/01-14 15:53

Ny måling: DF uberørt af muslim-debatNy måling: DF uberørt af muslim-debat

Vælgerne lader sig ikke rokke af kontroversiel DF-udmelding eller balladen om regeringens Dong-frasalg, viser ny vælgermåling.

storybild

DF'eren Marie Krarup skærpede i weekenden retorikken og krævede et totalt stop for muslimsk indvandring. (Billede: polfoto/arkiv)

Marie Krarup (DF) og andre DF'eres kontroversielle udmelding i den forgangne weekend om totalt stop for muslimsk indvandring har øjensynligt ikke haft nogen indflydelse på vælgernes opbakning til partiet. Danske Folkeparti står til 20,6 procent af stemmerne, hvilket er en marginal fremgang på 0,7 procentpoint. Det viser en vælgermåling, som YouGov har foretaget for metroxpress.

Venstre tilbage i god form
Venstre tilbage i god form

Vælgerne synes i det hele taget at have holdt dansk politik ud i strakt arm de seneste 14 dage. Også balladen om regeringens frasalg af en femtedel af den statsejede energigigant Dong, som har sendt rystelser gennem SF og Socialdemokraternes folketingsgrupper, har efterladt valgbarometeret upåvirket. Socialdemokraterne går ubetydelige 0,8 procentpoint frem til 19,9 procent, og SF falder 0,1 procentpoint til 3,6 procent.

Optur for Løkke: Slår suverænt rød blok i ny måling
Optur for Løkke: Slår suverænt rød blok i ny måling

Heller ikke i blå blok er der sket de store forskydninger. Lars Løkke Rasmussen (V) og co. står fortsat til at indtage regeringskontorerne 102 blå mandater mandater i ryggen mod rød bloks 73 mandater.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Hareide-kriger skadet før VM: Det,...
bt.dk
LIGE NU: 24-årige Casper i ekstremt...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx