Af - 05/05-17 10:55

Madklubben slagtet i brutal anmeldelse: Nu svarer chokeret ejer tilbageMadklubben slagtet i brutal anmeldelse: Nu svarer chokeret ejer tilbage

’Kan man fucke dét op?’ spurgte Politikens kritiker og madanmelder, Joakim Grundahl, sig selv efter et besøg på restauranten.

storybild

’Kan man fucke dét op?’ spurgte Politikens kritiker og madanmelder, Joakim Grundahl, sig selv efter et besøg på Madklubbens filial på Nørrebro, som han kun har givet én ud af seks stjerner i en artikel til Politiken torsdag.

Det har nu også fået kendis-kokken og ejeren af Madklubben, Anders Aaagaard Jensen, til at spørge sig selv. ’Hvordan kunne det gå så galt?’ Et spørgsmål han måtte stå ansigt til ansigt med efter den yderst brutale madanmeldelse.

Tur på dansk IKEA-restaurant endte brat: Fandt glasskår i denne ret
Tur på dansk IKEA-restaurant endte brat: Fandt glasskår i denne ret

Politikens kritiker og madanmelder, Joakim Grundahl, beskriver sin oplevelse som ubehagelig fra begyndelsen. Kødet, mente anmelderen, havde lidt en forgæves og meningsløs død, men også fisken fik en overhaling af den kritiske anmelder.

»Jeg havde til gengæld hellere snavet en havkat end spist den hummer, der kostede 100 kroner i tillæg. Den virkede som offeret fra en gammel mordsag, der var fjernet fra åstedet og kastet ned i noget svampefrikasse,« skriver Joakim Grundahl om en af aftenens hovedretter i artiklen fra Politiken.

Madklubben har som restaurantkæde haft ti lange og succesrige år med budgetvenlige menuer og 11 restauranter fordelt over hele København. Og smagsoplevelser er altid subjektive. Det gør, at madanmeldelser kan være lige så grove og destruktive, som de kan være opløftende og positive. Én ting er dog sikker. En hvilken som helst restaurantchef vil formentlig tage sig til hovedet efter en anmeldelse, som blot indeholder ét af de mange negative ord, som Joakim Grundahl har brugt om sin oplevelse på Madklubben Nørrebro.

Geranium-chef skal gøre dansk kok til verdens bedste
Geranium-chef skal gøre dansk kok til verdens bedste

’Uspiseligt’, ’ sjasket ’, ’sæd’, ’snydt ’, ’tør’, ’ubehageligt’, ’ mishandlet’, ’træls’.

Den brutale omend poetiske madanmeldelse på over 1000 ord har nu også fået ejer og stifter af Madklubben, Anders Aagaard Jensen, til at skrive en kommentar om sagen på Madklubbens hjemmeside. Her skriver han:

»Hvordan kunne det gå så galt?” Det spørgsmål rumsterer i mit hoved lige nu. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i Madklubben ikke bekymrer os så meget om, hvad enkelte, særligt udvalgte smagsdommere synes om det, vi går og laver. Men til gengæld bekymrer vi os overordentlig meget om, hvad vores gæster synes.«

Claus Meyer lukker ned i New York efter kontrolbesøg: Personalets personlige hygiejne var 'utilstrækkelig'
Claus Meyer lukker ned i New York efter kontrolbesøg: Personalets personlige hygiejne var 'utilstrækkelig'

Og tilføjer længere nede i sit svar:

»Det ændrer dog ikke på, at ALLE vores gæster – restaurantanmeldere eller ej – naturligvis skal have en god oplevelse, når de lægger deres tillid og penge hos os. Derfor beklager jeg alle de fodfejl, der er blevet begået på aftenen, og som tilsammen har resulteret i den dårlige anmeldelse.«

Anders Aagaard Jensen påpeger også i sin kommentar, at restaurantens gæster har haft en tilfredshed på fem ud af seks mulige point baseret på spørgeskemaer.

LÆS OGSÅ: Mand åd for 4.200 kroner på restaurant: Da han så regningen, tog han en drastisk beslutning

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Verdensstjerne i København: 'Jeg...
bt.dk
DR har delt X Factor-seernes data med...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx