Af - 11/10-16 18:40; Opdateret: 11/10-16 19:20

Her er navnene på de frækkeste piger i DanmarkHer er navnene på de frækkeste piger i Danmark

Hører du til blandt dem, der bruger flest penge på sexlegetøj?

Bildstrecke im Grossformat »

Her er listen over de frækkeste pigenavne i landet baseret på, hvor meget sexlegetøj, der bliver købt af kvinder, baseret på deres fornavn.

Hører dit navn til i toppen af listen over frække danske kvinder?

Den erotiske webshop Sinful.dk har i en ny undersøgelse taget temperaturen på, hvor frække de danske pigenavne i virkeligheden er i 2016.

Statistikken er beregnet ved at sammenligne de seneste 100.000 ordre hos Sinful.dk. Dermed har webshoppen fundet frem til hvilke navne, der i gennemsnit er gladest for sexlegetøj, når man måler på, hvor mange penge, de bruger.

Se listen i toppen af artiklen, der er noget der tyder på, at Mette er nede med det.

- Vi håber, at statistikken kan skabe lidt sjov rundt om i de danske stuer. Vi har lavet statistik over de frækkeste navne i Danmark de sidste tre år. I år har vi udvidet statistikken, så det nu også er muligt at se hvilke navne der topper i de forskellige landsdele, fortæller Mathilde.

Her kan du se listen over frække drengenavne.

Drenge med disse navne har nemmest ved at score
Drenge med disse navne har nemmest ved at score

På listen finder man en del navne, der er populære hos det lidt ældre publikum.

- Resultatet af vores undersøgelse vi os at igen i år, er det især er den typiske navne fra den modne generation som topper listen. Det viser at selvom sygesikringskortet skriver 50 plus, så er sexlivet langtfra blevet kedeligt for mange danske par. Tværtimod ser det ud til, at sexlivet for alvor lever op i denne periode. Det er dejligt at se at også den del af befolkningen er åbne for eksperimenterer og lege i sengen, også selvom man måske har været gift i 25 år, siger Mathilde Mackowski fra Sinful.

For kvinderne er det i øvrigt særligt ét stykke sexlegetøj, der hitter hos sinful.dk, den såkaldte We Vibe, der bliver demonstreret af Mathilde Mackowski fra Sinful her.

Piger med disse navne har nemmest ved at score
Piger med disse navne har nemmest ved at score

Hos Sinful.dk kan du tjekke dig selv op imod din kæreste og i øvrigt se, hvilke navne, der er særligt glade for sexlegetøj i forskellige dele af landet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx