Af - 29/04-14 16:37; Opdateret: 29/04-14 18:37

Nordea udskifter mistænkt Se & Hør-lækNordea udskifter mistænkt Se & Hør-læk

Den it-ansatte, der er mistænkt for at have lækket kontokort oplysninger om kendte, skal fra i morgen ikke arbejde hos Nordea

storybild

Nordea har bedt it-leverandør om at sende en anden person fra i morgen. Person, der er mistænkt for at lække til Se & hør, har arbejdet hos Nordea siden marts. (Billede: Asger Ryø Borberg)

Siden marts har den person, der er mistænkt for at lække kontooplysninger om kendte, arbejdet hos Nordea. Her skal han ikke arbejde mere.

Nordea har bedt underleverandøren, hvor personen formelt er ansat, om at finde en anden ansat fra i morgen.

Det meddeler pressechef Stephan Ghisler-Solvang, efter at metroxpress her til morgen spurgte til sagen.

- Jeg kan bekræfte, at personen har været ansat hos en underleverandør, der har lavet it-systemer for os og formelt har arbejdet hos os. På grund af sagens alvor, så har vi bedt vores leverandør stille en anden medarbejder til rådighed for os. Det skal siges, at personen ikke har haft adgang til personfølsomme oplysninger, men udelukkende har arbejdet med handelssystemer, siger han.

Metroxpress kender navnet på den pågældende ansatte, der både har været ansat hos Nets og IBM, men det er endnu ikke lykkedes os at få en kommentar fra personen, som vi derfor ikke oplyser navnet på.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx