Af Camilla Schouw Broholm - 02/09-17 18:51

Vejret bliver værre end først antaget: Onsdag går det for alvor galtVejret bliver værre end først antaget: Onsdag går det for alvor galt

Der kommer næppe meget sol i løbet af næste uge, lyder varslen fra DMI.

storybild

ARKIVFOTO 2009 af regnvejr- - Køligt vejr i højsæsonmånederne juli og august får Royal Unibrew til at justere sit skøn for salget i 2017. (Foto: Anders Debel Hansen/Scanpix 2015) (Billede: Anders Debel Hansen)

DMI har de seneste dage forudset flot vejr i næste uge. Men nu ser det ud til at blive mere trist, fortæller vagthavende meteorolog Lars Henriksen fra DMI.

»Søndag bliver lidt som i dag med nogen sol og risiko for små byger enkelte steder. Den kommende uge bliver dog ikke lige så flot, som vi havde forudset for nogle dage siden. Onsdag går det for alvor galt med regn, og derfra ser det ustadigt ud,« siger Lars Henriksen.

Prognoserne har i løbet af de sidste dage været lovende med sol og omkring 20 grader. Det kan stadig lade sig gøre de første par dage i næste uge, men derfra starter efterårets mere våde vejr.

»Det bliver ikke en uge, hvor vi slet ikke ser solen, men det er meget normalt septembervejr. Selvfølgelig ser vi nogle gange, at der er sommervejr i september, men nu må vi vænne os til det mere omskiftelige,« siger den vagthavende meteorolog.

Der er stadig chancer for, at udsigterne ændrer sig, som de har gjort de seneste dage, men der er ikke grund til at håbe for meget. Lige nu ser det ud til, at prognoserne har lagt sig mere fast, siger DMI.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk komiker single: Forholdet holdt...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Caroline Fleming har fået nyt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx