Af Lars Dinesen - 17/10-14 06:29

Bilist giver 24-årig lift og bliver stukket med knivBilist giver 24-årig lift og bliver stukket med kniv

En mand truede sig til mobiltelefon og bil under en køretur, der blev til røveri. Tre er anholdt i sagen.

En mand fra Kolding er torsdag aften blevet udsat for et røveri, efter at han tilbød en 24-årig mand et lift i sin bil. Det oplyser vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

- Under køreturen sker der et eller andet, der gør, at gerningsmanden tager en kniv frem og siger, at chaufføren skal udlevere mobiltelefon og bilnøgler, og da han i første omgang ikke vil det, bliver han stukket i armen med en kniv, siger vagtchefen.

Manden, der også er 24 år, blev truet til at stige ud af bilen, men var efter røveriet selv i stand til at gå ind til byen Fjelstrup, der ligger nordøst for Haderslev, hvor han søgte ind til et hus og ringede til politiet.

Chok-exit: Vild med dans-deltager forlader programmet i utide
Chok-exit: Vild med dans-deltager forlader programmet i utide

Han blev stukket dybt i armen, men er tidligt fredag morgen blevet udskrevet fra hospitalet.

Politiet efterlyste bilen, en rød VW Golf. Den blev efter få timer stoppet af Sydøstjyllands Politi nær Taulov. Her forsøgte bilen at køre af motorvejen. To patruljevogne kørte bag det eftersøgte køretøj, mens en politibil i civil ventede ved afkørslen. Dermed blev bilen lukket inden mellem de tre vogne.

Tårnby-borgmester overfaldet på renseri
Tårnby-borgmester overfaldet på renseri

Alle tre personer blev anholdt uden dramatik af politiet, der nu r i gang med at lægge puslespillet. Ifølge vagtchefen er den 24-årige mand dog indtil videre udpeget som den mistænkte gerningsmand til røveriet.

- Det tyder på, at det er den 24-årige, der er gerningsmand. Han kørte også bilen. Manden medbragte to passagerer, som også er anholdt, men de har nok ikke været med ved røveriet. Det drejer sig om en 19-årig kvinde og en 22-årig mand, siger Erik Lindholdt.

Gale fodboldfans tævede kvindelig kontrollør
Gale fodboldfans tævede kvindelig kontrollør

Kvinden er fra Fredericia, mens den 22-årige er fra Odense.

Offeret for knivstikket og den 24-årige mand var angiveligt til en fest sammen, hvorefter bilens ejer sagde ja til at give et lift. Politiet ved ikke med sikkerhed, om de to mænd kender hinanden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Lauritz.com har i årevis solgt...
bt.dk
Efterforskere: MH17 blev skudt ned af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx