Af Jeppe Pedersen - 29/04-18 14:36

Politiet: To 14-årige piger voldtaget og forsøgt voldtaget af afghanere i shoppingcenterPolitiet: To 14-årige piger voldtaget og forsøgt voldtaget af afghanere i shoppingcenter

Ved du noget om sagen, så vil BT meget gerne høre fra dig på 1929@bt.dk eller på Facebook

storybild

Broen Shopping Center i Esbjerg. (Billede: Google Maps)

En 20-årig mand og en 16-årig dreng er blevet varetægtsfængslet og sigtet for at have voldtaget og forsøgt voldtaget to 14-årige piger.

Det skriver Jydske Vestkysten.

De to voldtægts-episoder skulle være sket på toilettet i shoppingcenteret Broen Shopping i Esbjerg 31. marts i år, men er først kommet til offentlighedens kendskab nu. Politiet bekræfter, at det har sigtet to personer i sagen om de to veninder.

»Vi kan bekræfte, at to personer p.t. er varetægtsfængslet i forbindelse med efterforskningen af en hændelse den 31. marts om aftenen på Shoppingcentret Broen. En 16-årig dreng er varetægtsfængslet i surrogat, sigtet for voldtægt af en 14-årig pige, og en 20-årig mand er varetægtsfængslet for forsøg på voldtægt af en ligeledes 14-årig pige. Der er tale om to forskellige piger. Anholdelserne fandt sted henholdsvis den 3. april. og den 31. marts,« oplyser Mads Dollerup-Scheibel, der er informationsmedarbejder hos Syd og Sønderjyllands Politi, til BT.

Han bekræfter, at de to sigtede er afghanske statsborgere.

Ifølge Jydske Vestkysten gik først den ene veninde ind på det offentlige toilet, hvor de to mænd ventede, og her blev hun voldtaget. Derefter gik den anden veninde ind efter hende, og hun blev forsøgt voldtaget.

Over for mediet fortæller centerchefen for Broen Shopping, at hun er dybt berørt, men at sikkerheden er i top.

Ved du noget om sagen, så vil BT meget gerne høre fra dig på 1929@bt.dk eller på Facebook

Opdateres...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Kæmp eller tilslut dig': Danske...
bt.dk
Advarsel, voldsomme billeder: Jørgen...
bt.dk
Er dette billedet, der viser, at...
bt.dk
Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx