27/09-13 11:32; Opdateret: 27/09-13 11:56

Politiet i massiv razzia: 40 anholdtPolitiet i massiv razzia: 40 anholdt

Østjyllands Politi har i løbet af ugen haft fokus på skyldnere, der ikke selv møder op i retten. 40 anholdt.

storybild

(Billede: Polfoto)

Politiet er kørt i pendulfart til og fra Fogedretten i Aarhus i denne uge, fordi en række skyldnere ikke selv kunne finde ud af at møde op. 40 er anholdt, og helt op til 100 sager er klaret i ugens løb, da flere indfandt efter et telefonopkald fra politiet.

I samarbejde med Fogedretten i Aarhus har Østjyllands Politi været på jagt efter skyldnere i de tidlige morgentimer.

Tidligt tirsdag og onsdag morgen fik flere end 40 skyldnere besøg af betjente fra Østjyllands Politi, fordi de, trods flere henvendelser fra fogedretten og politiet, ikke var mødt op i retten.

De udeblevne skyldnere blev vækket meget tidligt og anholdt af politipatruljer, der kørte dem direkte til fremstilling i Fogedretten i Aarhus, der begge dage havde indkaldt ekstra personale til at køre sagerne igennem.

Flere af skyldnerne havde i øvrigt flere forhold på samvittigheden.

Ud over de 40 anholdte henvendte flere andre skyldnere sig selv til fogedretten, efter politiet havde kontaktet dem telefonisk forud for ugens indsats. Derfor blev der i alt afviklet flere end 100 fogedsager fra mandag til torsdag middag.

Ugens indsats er sket i tæt samarbejde mellem Østjyllands Politi og Fogedretten i Aarhus, der har en stående aftale om lignende indsatser, hvis flere skyldnere i fremtiden ikke selv får lavet aftaler med fogedretten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Hareide om smertehelvede: 'Når du...
bt.dk
BT afslører: Dansk fighter tilbudt...
bt.dk
Læserne om Støjbergs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx