21/09-13 08:08; Opdateret: 21/09-13 16:14

Alternativ behandler sagde han var lægeAlternativ behandler sagde han var læge

En 60-årig alternativ behandler er tiltalt ved Retten i Roskilde for at have udgivet sig for at være læge, og for at have ydet behandlinger, som ellers kun læger har lov til at udføre.

storybild

En 60-årig alternativ behandler er tiltalt ved Retten i Roskilde for at have udgivet sig for at være læge. (Billede: Polfoto)

Ifølge tiltalen har han i sin klinik i Jyllinge givet en kvindelig patient lokalbedøvelse, inden han fjernede kønsvorter fra hendes underliv.

En mandlig patient fik flere indsprøjtninger og fik fjernet en talgkirtel fra brystregionen med en skalpel, og en lang række andre patienter har fået stribevis af injektioner.

LÆS OGSÅ: Behandler skal i fængsel for patient-voldtægt

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Anklagemyndigheden vil kræve ham idømt en fængselsstraf for hans optræden i Jyllinge, og der er flere anklager imod ham undervejs, idet der også er en sag undervejs for tilsvarende behandlinger, som han har foretaget fra en klinik i Hedehusene.

Stukket af
Hvornår sagerne bliver gennemført, er dog usikkert. Den 60-årige er nemlig stukket af til udlandet, sandsynligvis for at undgå at afsone en straf på et års fængsel, han fik denne sommer for at voldtage en klient i hendes lejlighed.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet stof ætser to mænd indvendigt

LÆS OGSÅ: Minister advarer læger: Pas på med dobbeltroller

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Go' Morgen Danmark-vært har solgt...
bt.dk
Motorcyklist og bilist i voldsom...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Medinas frække natklub-show: Frit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx