Af Julie Laurs Bundgaard - 17/01-18 15:58

Politiet beder om hjælp: 'Kan du genkende formodet voldsmand?' Politiet beder om hjælp: 'Kan du genkende formodet voldsmand?'

'Det er en alvorlig voldsag,' lyder det fra politikommissær Kenneth Rodam.

storybild

Nordjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en formodet gerningsmand til vold. Foto: Nordjyllands Politi

I håb om at få hjælp fra offentligheden har Nordjyllands Politi offentliggjort billeder af en formodet gerningsmand til vold, der blev begået i Aalborg den 7. december 2017.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Volden skete cirka klokken 23.15 ude foran Café Frederiksberg i Aalborg. Her blev en 58-årig mand tildelt et knytnæveslag i hovedet og kom alvorligt til skade med sin fod, som sidenhen måtte opereres på sygehuset.

Nordjyllands Politi efterlyser nu en yngre mand, fordi efterforskningen, herunder overvågning og vidneafhøringer, peger på, at pågældende person formodentlig står bag overfaldet.

»Det er en alvorlig voldsag. Derfor efterlyser vi nu den pågældende mand med et foto,« siger politikommissær Kenneth Rodam, der leder politiet efterforskning i pressemeddelelsen.

  • Yngre
  • Cirka 190 centimeter høj
  • Slank
  • Lyst hår med skilning i venstre side
Hvis du ligger inde med oplysninger, enten om mandens identitet eller om selve episoden, som kan hjælpe politiet i deres efterforskning, bedes du kontakte politiets servicecenter på 114.

Se billeder af den formodede gerningsmand her:

Foto: Nordjyllands Politi

Foto: Nordjyllands Politi

Opdateres...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx