Af - 08/12-15 20:56

Tanja tabte over halvdelen af sin kropsvægt: Her er hendes bedste rådTanja tabte over halvdelen af sin kropsvægt: Her er hendes bedste råd

26-årige Tanja Kock Nielsen vejede engang 165 kilo.

Bildstrecke im Grossformat »

Som teenager begyndte Tanja Kock Nielsen at overspise. Hun gik i gennem en svær periode i sit liv, og maden virkede pludselig som et slags trøstemiddel.

- Det tog bare overhånd. Da jeg var allerstørst vejede jeg 165 kilo, forklarer Tanja Kock Nielsen, der i dag er 26 år til metroxpress.

17 års sygdom skyldes mug i Annes brystimplantater
17 års sygdom skyldes mug i Annes brystimplantater

Tanja Kock Nielsen forsøgte mange gange at tabe sig. Hun prøvede diverse kure, både med og uden pulver, var medlem i slankedoktor og vægtkonsulenterne og forsøgte sig med slankepiller og alverdens kure. Forsøg, der på kort sigt virkede. Men hver gang tog hun det stille og roligt på igen og stod tilbage med en følelse af nederlag.

Helt nøgen Kim Kardashian beskyldt for overdrevet photoshop
Helt nøgen Kim Kardashian beskyldt for overdrevet photoshop

Men for fire år siden fik hun for alvor nok af at være overvægtig.

- Jeg havde det rigtig dårligt med mig selv. Hele min krop gjorde ondt, jeg havde vejrtrækningsproblemer og var konstant træt. Min læge sagde, at det eneste, der ville hjælpe, ville være at tabe mig.

Tanja Kock Nielsen tog herefter en kold tyrker, hvor hun udelukkede alt sukker og fedt i en periode.

- I et halvt års tid rørte jeg det slet ikke. Herefter begyndte jeg at spise det lidt igen for at komme tilbage til et normalt forbrug. Og så begyndte jeg at tælle mine kalorier. Det hjalp mig til at få øjnene op for, hvor meget jeg i virkeligheden spiste.

Kærestesorg: Derfor reagerer du fysisk på billeder af din eks
Kærestesorg: Derfor reagerer du fysisk på billeder af din eks

Men den vigtigste grund til at Tanja Kock Nielsen tabte sig, er ifølge hende selv, at hun indså, at hun havde et problem.

- Mit bedste råd til folk, der gerne vil tabe sig er: Du skal acceptere, at du har et problem. Jeg blev ved med at sige, at det kunne være ligemeget, at jeg var stor, og det var der nok ingen, der lagde mærke til.

Tanja erkendte sit problem - og vejer i dag 71,5 kilo. Hun er ved at vænne sig selv og sin krop til at få et normalt forbrug af fedt og søde sager igen.


LÆS OGSÅ: Model siger stop: Vejede 50 kg, men var stadig for tyk ifølge hendes modelbureau

LÆS OGSÅ: Mand sagsøger flyselskab: Sidemanden var fed

LÆS OGSÅ: Det gør cola ved din krop på bare en time

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim Walls bror: Hun var en stjerne
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx