25/11-17 15:29; Opdateret: 25/11-17 18:06

Astralis og North spiller uafgjort i dramatisk dansker-derbyAstralis og North spiller uafgjort i dramatisk dansker-derby

De to bedste danske Counter-Strike hold mødte lørdag hinanden i turneringen Blast Pro Series i Royal Arena.

storybild

Det danske Counter-Strike hold Astralis gør sin entre til kampen mod danske North i turneringen Blast Pro Series i Royal Arena. Free/Rfrsh Entertainment

København. De to bedste danske Counter-Strike hold, Astralis og North, spillede lørdag eftermiddag uafgjort 15-15 i et dramatisk derby ved den store turnering i Royal Arena, Blast Pro Series.

De cirka 12.000 fremmødte sørgede for en elektrisk stemning i Royal Arena, og opbakningen til især Astralis-mandskabet kunne høres.

Men selv om Astralis med en tredjeplads på verdensranglisten måtte indtage favoritrollen, var spillerne fra North, der er det syvende bedste hold i verden, kølige i deres tilgang til kampen.

Astralis fik hurtigt bygget sig en lille føring til 3-0, hvor et aggressivt North-mandskab ellers pressede Danmarks bedst rangerede hold.

Men den aggressive stil fra North gav hurtigt pote. De kom tilbage i kampen og udlignede til 3-3. Mathias "MSL" Lauridsen førte an i comebacket fra North.

Herefter tog René "cajunb" Borg over med sniper-riflen, et langdistance våben, og sørgede for, at North tog fem runder i træk.

Efter et par meget tætte dueller med store præstationer fra spillere på begge hold kom North foran 8-4, men Astralis formåede at reducere til 8-5.

Men North holdt verdensranglistens nummer tre ude af kampen, ført an af "cajunb", og udbyggede føringen til 10-5 ved sideskiftet mellem de to hold.

Efter sideskiftet kom Astralis flyvende ud og udlignede til 10-10, hvor Andreas "Xyp9x" Højsleth bragte Astralis tilbage ved at udrydde samtlige fem North-spillere i én runde.

Det velspillende North-mandskab lod sig dog ikke kue af udligningen og tog en afgørende føring til 13-10.

Men Astralis bevægede sig frygtløst frem og tog de efterfølgende tre runder med pragtpræstationer fra flere spillere.

13-13 blev til 14-14 med "Xyp9x" fra Astralis som den mest dræbende spiller blandt begge hold.

Astralis tog den efterfølgende runde og kunne vinde kampen, men North formåede at komme ud fra kampen med uafgjort ved at vinde sidste runde.

Efter dagens kampe er Astralis klar til finalen, hvor de møder brasilianske SK Gaming, som bookede en billet til finalen på bekostning af North.

Finalen bliver spillet klokken 19.00, og de to hold kæmper om en præmiesum på cirka 780.000 kroner.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
LIGE NU: Person stukket ned ved...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx