Af Troels Gadegaard Frølich - 14/09-14 11:40

Gintberg var lummer ved Casper C.'s bryllupGintberg var lummer ved Casper C.'s bryllup

Komikeren Jan Gintberg havde nogle lumre digte med som indslag til Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsens bryllupsfest.

storybild

Jan Gintberg og Casper Christensen er gamle venner helt tilbage fra tiden med Tøskeholdet på P3. Alligevel var Gintberg ikke forlover, og det fik komikeren til at tage hævn ved bryllupsfesten. (Billede: Polfoto)

Gintberg leverede frækt bryllupsindslag
Med bryllupsinvitationer sendt ud til cremen af dansk underholdning, var der garanti for masser af kærlige grin under årets kendisbryllup mellem komikeren Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen.

Christensens komikerkollega Jan Gintberg var efter eget udsagn "rasende" over at blive fravalgt som gommens forlover. En hverv, som gik til Christensens professionelle partner Frank Hvam.

Kloge Casper C: Her er millionerne som ny brud ikke kan røre
Kloge Casper C: Her er millionerne som ny brud ikke kan røre

Men det afholdt ikke Gintberg fra at gennemføre et festligt og frækt indslag til bryllupsfesten, afslørede han til BT.TV foran Vor Frue Kirke, inden Friis-Mikkelsen og Christensen gav hinanden deres livs ja.

- Jeg har nogle limericks med - den der sjofle form for digte. Det er lidt dumt, det er meget mærkeligt, men det er en ny tradition, vi prøver at indføre, svarede Gintberg til BT.TV på spørgsmålet, om han skulle holde tale til festen.

Emil Thorup har fået bryllupsfeber: Hvem vil giftes?
Emil Thorup har fået bryllupsfeber: Hvem vil giftes?

Limerick-digte er en speciel digteform, der har en bestemt struktur med lidt sjofelt og frækt indhold.

Digtene havde Gintberg med ind i kirken, men her var det kun præsten, der førte ordet trods samlingen af speedsnakkende kendisser.

Nu er Casper Christensen gift!
Nu er Casper Christensen gift!

Brudens far, tv-værten Jarl Friis-Mikkelsen, havde en klump i halsen efter bryllupsceremonien og præstens indkapslende ord om det perfekte match mellem datter og svigersøn.

- Præsten sagde det i virkeligheden så godt: De kan nemlig også finde ud af at kede sig sammen, sagde Jarlen efterfølgende til BT.TV.

Kærligheden skulle fejres med en kæmpe fest, som Gintberg kun havde et krav til, hvis det skulle blive en succes.

Sjov video: Se Casper Christensen og Frank Hvam til forældremøde
Sjov video: Se Casper Christensen og Frank Hvam til forældremøde

- Det kan da være, det bliver vanvittig kedeligt. Det kan være, at han sidder og flæber foran alteret ligesom kronprins Frederik. Jeg går ikke ind til brylluppet og regner med noget som andet, andet end hvis forretten ikke duer, så bliver jeg sur, jokede den sjove mand til BT.TV.

Jan Gintberg og Casper Christensen arbejdede fra 1996-1997 sammen på voldsomt populære satireradioprogram "Tæskeholdet".

Newspaq

Bryllups-selfie: Thomas Skov viser hustruen frem
Bryllups-selfie: Thomas Skov viser hustruen frem

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde indebrændt: Forsøgte desperat...
bt.dk
Politiet rydder Pusher Street - igen
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx