Af Mads Degn - 17/07-17 13:28

Gorm vil ikke lade sine børn vaccinere: - Hvad f..... tænker manden på?!Gorm vil ikke lade sine børn vaccinere: - Hvad f..... tænker manden på?!

50-årige Gorm Lundshøj har taget en beslutning - han vil ikke lade sine to sønner på henholdsvis et og tre år tvangsvaccinere, eksempelvis mod mæslinger.

storybild

Gorm Lundshøj og hans kone Mia er enige om, at drengene ikke skal vaccineres. (Billede: Privat)

»Jeg synes, det er uhyggeligt, hvis der bliver lovgivet om noget, der betyder, at jeg ikke kan sige nej til, at mine drenge skal have sprøjtet kemi, der er fremmed for kroppen, ind i deres blodbaner,« sagde han i går til BT og tilføjede, at han følte sig skræmt ved tanken om tvangsvaccination af sine to drenge.

Gorm Lundshøj mener nemlig, at han som far er i sin gode ret til at vurdere, hvad der er bedst for sine børn, og han mener samtidig, at WHO (World Health Organization) 'maler fanden på væggen', når de går ud og advarer mod et decideret mæslingeudbrud i Europa - de seneste 12 måneder er 35 mennesker døde i Europa af mæslinger.

Den 50-årige familiefars beslutning om ikke at ville lade sine børn vaccinere, har fået debatten til at blusse op på BT's Facebook-side - for er det i orden ikke at lade sine børn vaccinere?

Det er der meget delte meninger om blandt BT's læsere, som både kalder Gorm Lundshøj for en 'fornuftig mand' og 'egoistisk'.

Nedenfor kan du se en række af kommentarerne fra BT's Facebook-side:

'Kun hjernedøde mennesker vælger vaccination fra. De børn der ikke vaccineres risikerer at smitte svagelige børn der af forskellige grunde ikke kan tåle en vaccination og som ofte kæmper en dødelig kamp for at overleve en sygdom som et andet barn giver videre,' skriver Tine Pedersen.

'Min niece har børnegigt, og kan derfor ikke tåle vaccinen. Hun er MEGET afhængig af at andre får vaccinerne, så hun ikke bliver smittet. Bliver så harm over, når folk fravælger det, da det kan blive fatalt for hende,' skriver Mie Jønsson.

'Manglende vaccination kan være dødsstødet for hans børn, hvis de får mæslinger. De kan smitte børn under 15 måneder og være årsag til at de også bliver dødeligt syge. Hvad fanden tænker manden på?' spørger Heidi Busk.

Gorm Lundshøj får dog ikke kun kritik og negative kommentarer med på vejen:

'Fornuftig mand. Børnesygdomme er noget vi alle har været igennem, inden vaccinehysteriet startede. Og jeg tror, det er med til at styrke vores immunforsvar. Som pædagog gennem 40 år mener jeg der er en mærkbar stigning i børns sygedage efter vaccinerne kom til,' skriver Helle Wang Toft.

'Mal dog lige fanden på væggen. Som om man dør som fluer af børnesygdomme. I vil hellere sprøjte gift sammen med vaccinen i jeres børn, som om det er bedre end at få immunforsvarsopbyggende børnesygdomme,' skriver Lone Frederiksen blandt andet.

'Bla bla bla bla.. samme melodi. Fat det NU det et tilbud. Lad folk selv om hvad de vil. Pas jeres egen dybe tallerken,' skriver Ina Mynthe Ea Sommer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Stunt-ekspert om Jakob Oftebros...
bt.dk
LIGE NU: Massevis af danskere hylder...
bt.dk
Skudramt lærer tackler elev og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx