Af - 25/08-14 10:28

Naboer afviser æggekast efter børnehaver: Vi er de normaleNaboer afviser æggekast efter børnehaver: Vi er de normale

Efter at have fået indført forbud mod, at to skovbørnehaver fremover må køre i bus på deres villavej, har naboerne modtaget trusler på Facebook.

storybild

(Billede: Jeppe Findalen)

»Den kommer ikke resten af landet ved, hvad vi laver herude.«

Sådan lyder det fra Hans Christensen, formand for grundejerforeningen i Ballerup, der har fået Ballerup Kommune til at indføre et forbud mod buskørsel på deres villavej. Forbuddet betyder, at to skovbørnehave fra september skal sættes af på en trafikeret vej og gå til og fra børnehaven.

Ifølge pædagoger og buschauffører har naboerne lavet vejblokade og kastet med æg efter børnehavernes busser i protest mod buskørslen. Det har fået de sociale medier til at koge over med vrede kommentarer mod naboerne.

»Ja, vi bliver truet i disse dage. Man forsøger ligefrem at overgå hinanden med trusler. Som gammel politimand ved jeg godt, hvad trusler er, men jeg vil forsøge at tie dem ihjel, for de blander sig jo i noget, som de ingenting ved om,« siger Hans Christensen, der afviser, at der skulle være blevet kastet æg efter børnene.

Vrede naboer kaster æg efter børnehavebørn
Vrede naboer kaster æg efter børnehavebørn


»Det kender jeg ikke til. Hvorfor skulle vi smide enten friske salmonellaæg eller rådne æg efter nogen? Jeg tvivler på, at det er rigtigt, for det er os herude, der er de normale mennesker. Men det synes jeg heller ikke, man skal gøre en sag ud af. Og ellers kan man jo anmelde det til politiet.«

Han kan ikke se noget problem i, at børn ned til to år nu skal gå 400 meter frem og tilbage fra en trafikeret vej med oppakning for at komme i børnehave.

»Det er gode nok forhold, vi vil give de der små børn med de meget korte ben. Det er ikke spor farligt, højest en smule ubekvemt,« siger Hans Christensen.

Du kan læse de mange kommentarer til artiklen 'Vrede naboer kaster æg efter børnehavebørn' her:Borgmester: Giv 100.000 mere for ghetto-arbejde
Borgmester: Giv 100.000 mere for ghetto-arbejde

Børnehave dropper afslutningsshow: Børnene skal terpe
Børnehave dropper afslutningsshow: Børnene skal terpe

Børnehave får madordning fra McDonalds
Børnehave får madordning fra McDonalds

Øjenvidne: Politiet i vanvittig biljagt i børneområde – min lillebror måtte kaste sig
Øjenvidne: Politiet i vanvittig biljagt i børneområde – min lillebror måtte kaste sig

Pædagog fyret for at tage én slurk rødvin
Pædagog fyret for at tage én slurk rødvin

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx