Af Lars Dinesen - 08/04-15 11:08

Tiltalt for vold og voldtægt i campingvogn: Det var bare hård sexTiltalt for vold og voldtægt i campingvogn: Det var bare hård sex

En 34-årig mand, tiltalt for voldtægt, frihedsberøvelse og vold mod sin kæreste, nægter sig skyldig.

Retten i Nykøbing Falster indleder onsdag en grusom sag mod en 34-årig mand, der er tiltalt for at have holdt sin kæreste, hendes to døtre og hunde indespærret i en campingvogn i 53 dage.

Ud over frihedsberøvelse er manden tiltalt for vold og voldtægt, hvor han blandt andet skulle have revet kvinden i håret, kastet rundt med hende og stukket genstande op i skeden på hende.

Desuden hævder anklagemyndigheden, at den tiltalte truede ofret, hvis hun meldte hændelserne til politiet. Manden nægter sig skyldig i samtlige forhold.

Anklager Jeanette Wincentz Andersen fremviser en række billeder af tiltaltes daværende kæreste med blåt øje og læsioner. Den 34-årige nægter, at han har noget med det at gøre.

LÆS OGSÅ: Mand holdt kvinde og børn fanget i campingvogn i 53 dage

- Jeg har ikke noget at gøre med det blå øje. Jeg var ikke engang sammen med hende dengang. Har hun ikke fortalt, at hun kørte galt i bil? Det er ikke mig, der har gjort det, siger han.

Under hele vidneforklaringen har tiltalte svært ved at sidde stille. Han vipper rundt på stolen og vifter febrilsk med armene, mens han forsøger at give sit syn på sagen. To gange har han fået besked på, at han skal tage sin kasket af.

Jeanette Wincentz Andersen fortæller i retten, at tiltaltes kæreste har pådraget sig skader i underlivet, og hun spørger tiltalte, om det er en skade, som voldtægter har pådraget.

- Nej nej, vi har bare dyrket hård sex. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Hun stak alle mulige ting op i sig selv, mens hun puttede kokain på genstandene. Men jeg har aldrig voldtaget hende, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Freia fik stjålet sin søns barnevogn: 'Det er under lavmålet'

Tiltalte forklarer, at parret røg meget hash og tog en del kokain sammen, mens kvindens døtre på 10 og 12 år var til stede.

Manden nægter at have tilbageholdt dem i campingvognen, men forklarer blot, at de alle var glade for at campere.

Senere skal blandt andre kvinden afgive vidneforklaring.

Sagen er berammet til onsdag og fredag, hvor der ventes at falde dom.

LÆS OGSÅ: Eksplosion i barnevogns-tyverier i byen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx