Af Mads Brandsen - 27/09-17 08:58

Charlotte undrede sig over venindens Facebook-billede og opdagede, at mange gjorde det samme: Men hvorfor?Charlotte undrede sig over venindens Facebook-billede og opdagede, at mange gjorde det samme: Men hvorfor?

Facebook-strømmen indeholder alt fra feriebilleder til videoer fra amerikanske hjemmesider, nyheder og babyer.

storybild

I første omgang tænker man ”Nuuuurh”, som ugebladet ALT for Damernes reporter også gjorde - indtil hun opdagede, at det faktisk var et nyt profilbillede af hendes gode veninde.

En 30-årig kvinde var altså pludselig blevet forvandlet til en baby. Hvad er meningen? Det er ikke blot kvinder, der gør det, men også mænd, der erstatter deres egne skæggede ansigter med et billede af arvingen, der er glat som en barnenumse.

En af mødrene, der har erstattet et billede af sig selv med et billede af sin søn, er Julie Højgaard Kjærulff. Hun forklarer hvorfor:

»Det har jeg, fordi efter jeg er blevet mor, er jeg jo stolt af at vise mit barn frem, og jeg synes måske, at mit barn er mere interessant at vise frem end billeder af mig selv. Før havde jeg kun mig selv at gå op i, hvis man kan sige det sådan, og nu fylder han jo hele min verden«, siger hun til ALT for Damerne.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Forsker om snorken: Mænd snorker mest...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx