Af Ritzau - 06/11-16 11:27; Opdateret: 06/11-16 12:17

Politi mangler afgørende gennembrud i Herlev-drabssagPoliti mangler afgørende gennembrud i Herlev-drabssag

Den 32-årige kvinde, der fredag aften blev stukket ihjel i Elverparken i Herlev, skal obduceres mandag.

storybild

En 32-årig kvinde blev fredag aften dræbt af knivstik i Elverparken i Herlev. Politiet arbejder "ihærdigt" på at finde en gerningsmand. (Billede: Scanpix/Martin Sylvest)

Københavns Vestegns Politi fortsætter søndag en bred efterforskning af drabet på en 32-årig kvinde, som fandt sted fredag aften i Herlev.

- Vi arbejder ihærdigt videre, men der er ikke rigtig sket noget nyt siden i går. Vi mangler stadigvæk det afgørende gennembrud i sagen, lyder det fra Hans Christian Tonnesen, som leder efterforskningen.

Kvinden, som var synligt gravid, blev fundet livløs i Elverparken i Herlev fredag klokken cirka 19.15. Kort tid efter blev hun erklæret død på stedet.

Kvinden var blevet stukket flere gange med kniv.

Politiet har efterlyst vidner, der befandt sig i parken omkring drabstidspunktet, og ifølge Hans Christian Tonnesen har mange henvendt sig. Ét af vidnerne har givet politiet sagens hidtil vigtigste spor.

- Det vigtigste spor i øjeblikket er det vidne, der har set en mand løbe ud fra parken, lige efter at hun havde hørt to høje skrig. Han er jo lidt mistænkt. Og ham mangler vi stadigvæk at tale med, lyder det.

Vidnet henvendte sig til Københavns Vestegns Politi lørdag eftermiddag.

Hun forklarede, at manden er mellem 28 og 30 år, 180 centimeter høj, spinkel og iført en mørk jakke med en hætte, der var trukket op over en kasket.

Da manden kom ud af parken og mødte det kvindelige vidne, hævede han hænderne som en afværgende gestus og løb så tilbage ind i parken igen.

Det var cirka klokken 19.15, at en forbipasserende fandt den 32-årige kvinde i parken. Kort efter blev hun og barnet erklæret død af en akutlæge.

Den foreløbige efterforskning peger på, at den gravide kvinde befandt sig i Elverparken i Herlev for at lufte hund - en golden retriever. Hun var klædt i olivengrønt regntøj og blå gummistøvler.

Kvinden skal obduceres mandag. Desuden er man fortsat i gang med tekniske undersøgelser og afhøring af vidner, fortæller Hans Christian Tonnesen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Glem Real Madrid! Derfor var...
bt.dk
Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx