Af - 17/10-16 10:32; Opdateret: 17/10-16 10:49

Danske Filip efterlyser sin store kærlighed: Kender du denne kvinde?Danske Filip efterlyser sin store kærlighed: Kender du denne kvinde?

Det var kærlighed ved første blik for 44-årige Filip, da han for halvandet år siden faldt i snak med en dame i den tyske u-bahn. Siden har hans tanker ikke kunnet slippe hende.

Se videoen, hvor Fillip kort fortæller om sit møde med den tyske dame. Hende, som han nu efterlyser i håbet om at finde kærligheden. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

For halvandet år siden var skolelæren Filip Gravers Nielsen på Tysklandstur med sine elever. I den tyske U-bahn faldt han i snak med en tysk kvinde, men efter få stop skulle hun af, og Filip fik aldrig hendes navn eller nummer.

Siden har Filip tænkt en hel del på den tyske dame og deres fantastiske kemi. Derfor har han nu sat sig for at finde frem til hende i håbet om at finde den store kærlighed.

- Jeg fik øje på kvinden, da hun sagde noget til nogle børn, som larmede i mellemgangen. Jeg blev nysgerrig og spurgte, om hun ligesom jeg var skolelærer. Hun virkede positivt overrasket over, at jeg var skolelærer, siger 44-årige Filip Gravers Nielsen, der efterfølgende snakkede med kvinden, indtil hun desværre allerede nogle få stop senere skulle af.

Sådan kan ulykkelig kærlighed gøre dig syg
Sådan kan ulykkelig kærlighed gøre dig syg

Kvinden fortalte blandt andet, at hun var teolog, og det optog Filips opmærksomhed:

- Det lød virkelig til, at hun selv tænkte lidt over livet. Samtidig kunne jeg godt lide, at hun tog initiativ til at sige noget til de larmende børn, uden hun gjorde det på en dominerende måde, siger Filip.

Kemien mellem de to var så stærk, at selv Filips elever lagde mærke til den store tiltrækning.

Hovsa: Lejr-hygge udviklede sig til sex-orgie
Hovsa: Lejr-hygge udviklede sig til sex-orgie

Da hun var stået af, ærgrerede jeg mig over, at jeg ikke bare fik mine elever til også at stå af. Vi kunne jo bare have ventet på det næste tog. Jeg ville have gjort det om, hvis jeg kunne.
Det siger Filip til metroxpress.

Det eneste, som Filip husker om kvinden, er, at hun er tysk, og at hun arbejdede som teolog i Tyskland. Han beskriver hende som mørkhåret med et spidst ansigt og ikke særlig høj. Han vil skyde på, at hun dengang var omkring 35 år.

Se kvindes geniale afsløring: - Du skal være far!
Se kvindes geniale afsløring: - Du skal være far!

Nu har Filip allieret sig med DR3, der i en ny programrække vil forsøge at hjælpe ham og andre danskere med at efterlyse deres kærlighed. De har blandt andet taget kontakt til en tysk journalist.

Filip har tænkt mange tanker om, hvad han vil sige til den tyske kvinde, hvis han finder hende:

- Jeg vil måske bare lade være med at præsentere mig og i stedet spørge hende, om hun er skolelærer. Så vil hun måske genopleve situationen som en slags deja-vu og huske mig, siger Filip.

Stolt boyband-stjerne er blevet far
Stolt boyband-stjerne er blevet far

Han er dog indstillet på, at kvinden muligvis har mand og børn.

Hvis jeg finder ud af, at hun har mand og børn, vil jeg selvfølgelig blive skuffet, men jeg vil også føle mig lettet. Jeg vil bare gerne have en form for afklaring, så skal jeg ikke gå og bryde min hjerne med det.

Filip har selv voksne børn fra et tidligere ægteskab. Han er ikke sikker på, at han vil have flere børn.

Om Filip Gravers Nielsen finder den tyske dame kan du se, når serien sendes på DR3 i januar.

Filip Gravers Nielsen

LÆS OGSÅ: DJ bekræfter brud med Taylor Swift med disse kærlige ord

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx