Af - 14/09-16 19:08; Opdateret: 14/09-16 19:32

Muligt bandeopgør på skole: Fem bevæbnede mænd anholdtMuligt bandeopgør på skole: Fem bevæbnede mænd anholdt

På Syddansk Erhvervsskole i Odense var et muligt bandeopgør onsdag skyld i, at alle elever blev sendt hjem. Fem personer er nu anholdt.

storybild

(Billede: Scanpix/kim Haugaard)

Alle elever på Syddansk Erhvervsskole i Odense er onsdag blevet sendt hjem, efter et muligt bandeopgør fandt sted på skolen. Fem bevæbnede mænd er nu anholdt. Det skriver TV 2.dk.

- Vi ved, at to personer kommer kørende på en knallert på skolens grund og standser ved en gruppe elever på bænk, fordi de føler sig provokeret, siger Lars Havelund, som er kommunikationsansvarlig på Syddansk Erhvervsskole.

De to på knallerten er ifølge Lars Havelund begge bevæbnede med knive og udviser truende adfærd.

Fyns politi har efter episoden anholdt fem mænd, som angiveligt skulle have kørt rundt i en bil tæt på skolen. De fandt flere knive i bilen, men ved endnu ikke, hvad mændenes tilknytning til sagen er.

Om der er tale om et muligt bandeopgør vil han hverken be- eller afkræfte, men han forklarer, at der i området opholder sig mange Black Army-medlemmer.

Knivepisoden fik Syddansk Erhvervsskole til at sende alle elever hjem, men Lars Havelund fastlår, at det ikke er af sikkerhedsmæssige årsager.

Episoden skabte for meget uro og det forstyrrede undervisningen, så det ikke var muligt at genoptage den.Var du til stede under episoden? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til rho@mx.dk.


LÆS OGSÅ: Politi: Intet tyder på at skuddrab er banderelateret

LÆS OGSÅ: Familiestrid om kæreste ligger bag skyderi i Tingbjerg

LÆS OGSÅ: Venstre: Bander bliver ikke mere fromme af fri hash

LÆS OGSÅ: Kommune slår alarm: Børn ned til 12 år samles i bander

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx