Af Ritzau - 01/11-16 16:05

Politiet forlænger lukning af bandehuse i OdensePolitiet forlænger lukning af bandehuse i Odense

Lukningen af Hells Angels' og Black Armys klubhuse forlænges med en uge. Visitationszone i Næstved ophæves.

storybild

Hells Angels og Black Army må vente yderligere mindst en uge, før de kan sætte fødderne i deres respektive klubhuse i Odense. Arkivfoto. (Billede: Reuters/Kai Pfaffenbach)

Fyns Politi har besluttet at forlænge lukningen af Hells Angels' og Black Armys klubhuse i Odense.

Lukningen af de to huse på Nyborgvej og Petersmindevej bliver forlænget med en uge, så den udløber samtidig med den visitationszone, der blev indført i det centrale Odense 9. september.

Dermed udløber både lukningen af klubhusene og visitationszonen 8. november.

De to banders klubhuse har været lukket for adgang siden 4. oktober på grund af en konflikt mellem de to grupper, hvor der blandt andet er brugt skydevåben.

Den fortsatte konflikt er også grunden til tirsdagens forlængelse af lukningen.

- Det er fortsat vores vurdering, at det er nødvendigt med en lukning af de to klubhuse for at kunne opretholde ro af hensyn til borgernes sikkerhed, udtaler vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

- Som vi ser det, er den aktuelle konflikt mellem de to bander ikke aftaget, og det gør den fortsatte lukning nødvendig, hedder det videre.

Også Næstved har været plaget af flere bandeopgør med skyderier i gaderne. Det fik 4. oktober Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til at indføre visitationszone i byen.

Den har man tirsdag valgt at ophæve.

- Vi har med tilfredshed noteret os, at der ikke har været skyderier siden 13. oktober, og vi forventer, at vi nu går en mere rolig periode i møde, hedder det i en udtalelse fra politiinspektør Kim Kliver.

Han mener, at politiets anholdelser har bidraget til at dæmpe konflikten og varsler samtidig, at der vil ske flere anholdelser i den kommende tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx