10/09-17 19:18

Politiet: Tumult ender med drabsforsøg i NæstvedPolitiet: Tumult ender med drabsforsøg i Næstved

En mand var i livsfare, da han fik flænge i halsen, oplyser politiet. En anden mand er sigtet for drabsforsøg.

storybild

En 48-årig mand er blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg, efter at en 43-årig mand søndag fik en flænge i halsen. Hans sår er så alvorligt, at lægerne mener, at han en overgang var i livsfare, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Free/Pressefoto Rigspolitiet/arkiv

Næstved. En 48-årig mand fra Tappernøje er blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg efter et slagsmål i Næstved.

Det oplyser vagtchef Anders Mikkelsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet rykkede søndag først på eftermiddagen ud til noget tumult på Ejlersvej i Næstved. Her fandt betjentene en 43-årig lokal mand med en større flænge i halsen.

Manden er blevet indlagt til behandling på Sjællands Universitetshospital i Køge.

- Her vurderede lægerne, at flængen i halsen var så voldsom, at den 43-årige en overgang var i livsfare, siger Anders Mikkelsen.

Den 48-årige, som politiet mener er gerningsmanden, blev i første omgang sigtet for grov vold. Men efter lægernes vurdering af skaderne er sigtelsen ændret til drabsforsøg, oplyser vagtchefen.

Der er søndag aften ingen oplysninger om den konflikt mellem de to mænd, der endte blodigt. Der er heller ikke fundet et våben.

Der er ifølge vagtchefen tale om to mænd, der kender hinanden. Men relationen mellem dem er foreløbig ukendt, og ingen af dem har indtil videre været meddelsomme om, hvad det var, der skete.

Mandag tager anklagemyndigheden stilling til, om den formodede gerningsmand skal fremstilles i grundlovsforhør, men det skal han formentlig, siger vagtchefen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter FCK-protester: Nu bliver...
bt.dk
Viktor Fischer: "De havde ikke taget...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Mand anholdt for drab
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx