Af - 11/10-16 20:07

Citybois i mode-konkurrence: Sådan har du aldrig set dem førCitybois i mode-konkurrence: Sådan har du aldrig set dem før

I en konkurrence for upcoming, danske designere har den ene af deltagerne, Ellen Pedersen, givet Citybois nyt tøj til et fancy photoshoot.

Bildstrecke im Grossformat »

Normalt er man vant til, at se popdrengene fra Citybois hoppe rundt på danske diskotekscener og måske en Grøn Kocert i ny og næ. Her underholder de med charme, selvtillid og lækkert hår, som havde de aldrig lavet andet.

Men nu kan de pludselig også skrive 'fashion model' på CV'et. De agerer således modeller til en serie af herretøj lavet i forbindelse med den danske designkonkurrence 'Dansk Design Talent'.

Citybois er klar med ny dansk sang: Hør den her
Citybois er klar med ny dansk sang: Hør den her

Tøjet har Ellen Pedersen lavet. Hun er en upcoming dansk designer, der har færdiggjort en master i herretøjsdesign fra London. Og hun er blevet nøje udvalgt til at være med i konkurrencen om en halv million kroner og en plads under Københavns modeuge til januar.

Hun valgte ikke selv at skulle samarbejde med de to gavtyve, men var bestemt ikke utilfreds med opgaven.

Anmelder får Facebook-tæsk efter negativ omtale af Citybois
Anmelder får Facebook-tæsk efter negativ omtale af Citybois

- Dansk Design Talent bestemte, at jeg skulle arbejde med dem - men jeg er glad for det, de er mega seje, siger hun om samarbejdet med dem:

- De har været søde og super optimistiske. Jeg elsker at være sammen med nogle, som er udødelige og klar til at erobre verden.

På billederne, du kan se i galleriet i toppen, kan man se de to popdrenge posere i forskellige positioner i det tøj, Ellen Pedersen sammen med sin mentor har kreeret til konkurrencen.

Ekspert om modeugen: Den er langtfra verdensklasse
Ekspert om modeugen: Den er langtfra verdensklasse

- Billederne skal fortælle en historie om Citybois i Ellen Pedersen tøj, som er del mere forfinet end det, de plejer at have på - og så med workwear referencer fra Budapest. Derfor er de mere kassede bukser og oilskins parka (red. jakke den ene har på) kombineret med mit mere sporty skrædder-herretøj som polo, turtleneck og fine skjorter.

Udover Citybois kan man også se Reem, Pernille Rosendahl og rapperne Højre Øje, Kesi, Emil Stabil og Lord Siva i tøj fra henholdsvis Cecilie Bahnsen, Saks Potts og Muf10 i konkurrencen, der er stablet på benene af DANSK Magazine OG Magasin Du Nord Fonden.

Du kan se de andre bidrag og stemme i konkurrencen HER.


LÆS OGSÅ: Er det her modeugens vildeste kjole?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx