Af - 22/01-14 21:19

Hver anden er træt af mobilens batterilevetidHver anden er træt af mobilens batterilevetid

Mange er utilfredse med, at deres smartphone løber hurtigt tør for strøm. »Der er noget at arbejde med for producenterne,« lyder det fra Mobilsiden.dk.

storybild

Halvdelen af alle smartphone-ejere er utilfredse med telefonens batterilevetid. (Billede: Polfoto/Peter Hove Olesen/arkiv)

Min smartphone sluger alt for meget strøm og skal lades op i tide og utide, synes mange danskere.

47 procent af dem, der har en smartphone, er utilfredse eller meget utilfredse med batteriets levetid på deres telefon, mens blot 31 procent er tilfredse eller meget tilfredse. Det viser en meningsmåling, YouGov har foretaget for metroxpress.

Så mange danskere har nu en smartphone
Så mange danskere har nu en smartphone

- Jeg er ikke spor overrasket. Bedre batteritid er det, brugerne efterspørger klart mest. Der er absolut noget at arbejde med for producenterne på det punkt, lyder reaktionen fra Niels de Boissezon, redaktør på Mobilsiden.dk.

En femtedel af danskerne er så trætte af deres smartphone, at de har overvejet at skifte den ud med en mere simpel mobiltelefon, viser meningsmålingen.

Smartphones optager mere tid end børn og kærester
Smartphones optager mere tid end børn og kærester

Hvis man søger en mobil med længere levetid, men ikke vil undvære internetadgang, kamera, applikationer og andre smartphone-features, skal man måske overveje en Samsung Galaxy S4. Den vandt i hvert fald suverænt, da den britiske forbrugerorganisation 'Which?' lavede en stor test i efteråret.

På en Galaxy S4 kunne man således tale i hele 1.051 minutter – det svarer til over 17 timer – eller surfe konstant på internettet i 405 minutter, før batteriet gik dødt. Til sammenligning klarede iPhone 5S 651 minutters tale eller 298 minutter på nettet.

Millioner er afhængige af simpelt mobilspil
Millioner er afhængige af simpelt mobilspil

Udover Samsung Galaxy S klarede også HTC One sig bedre end Apples iPhone i testen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx