Af Christian Hansen - 18/10-17 15:32; Opdateret: 18/10-17 17:15

Politi efterlyser bestemt kvinde efter fund af barneligPoliti efterlyser bestemt kvinde efter fund af barnelig

Politiet vil gerne tale med en bestemt kvinde i forbindelse med det barnelig, der blev fundet i Glostrup mandag.

storybild

Politiet arbejde tirsdag ved Brinken i Glostrup, efter at nogle bygningsarbejdere mandag eftermiddag fandt et barneskelet på stedet. (Billede: Mads Claus Rasmussen)

Københavns Vestegns Politi efterlyser en ung, kraftig kvinde med mørkt, krøllet hår i forbindelse med fundet af det nedgravede spædbarnslig mandag i Glostrup.

Som led i efterforskningen af det døde spædbarn, som mandag blev fundet nedgravet på et grønt område ved Brinken i Glostrup, beder Københavns Vestegns Politi onsdag offentligheden om hjælp til at finde en kvinde, som har haft en særpræget adfærd på stedet.

Vidner har flere gange bemærket en ung kvinde i området for ca. to ugers tid siden. Siden er hun ikke set.Hun er cirka 20-25 år gammel og ca. 170 cm høj, er meget kraftig og har langt mørkt og krøllet hår, er formentlig af anden etnisk oprindelse end dansk – muligvis rumænsk.

Hun kan have boet i området uden at være tilmeldt i folkeregisteret, men menes nu at opholde sig et andet sted – muligvis i området omkring Brøndby Strand.

- Vi ved ikke, om hun har noget med sagen at gøre, men vi vil meget gerne tale med hende. Hun må gerne selv kontakte os, men skulle nogen kende noget til hende, så hører vi gerne fra dem, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

- Vi er fortsat interesserede i at høre fra alle, som har viden om eller undrer sig over et forsvundet spædbarn. Jeg vil fortsat også opfordre moderen til at henvende sig – uanset hvad der er sket, må hun have det forfærdeligt og have brug for hjælp, siger Ole Nielsen.

Kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Omfattende efterforskning i gangDet døde spædbarn blev fundet nedgravet ved et grønt område ved Brinken af håndværkere mandag ved 14-tiden. Der blev holdt ligsyn på stedet, området blev undersøgt og tirsdag foretaget obduktion på Retsmedicinsk Institut.

Politi og retsmedicinere arbejder intenst på at identificere barnet, dets alder og køn, klarlægge dødsårsagen og afdække hele hændelsesforløbet. Aktuelt afventes retsmedicinske analyser af obduktionens resultater.

Efterforskerne har indtil videre modtaget cirka et dusin henvendelser fra opmærksomme borgere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Kort efter hustruens død: USA's...
bt.dk
Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Tre studerende forsvandt sporløst...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx