Af - 22/03-16 22:37

Så meget sex får du i et parhold i forhold til singlerSå meget sex får du i et parhold i forhold til singler

Er du på datingmarkedet, eller har du en kæreste? Se, hvor meget sex du får alt efter din civilstatus.

Bildstrecke im Grossformat »
Vi er sandsynligvis mere løsslupne og liderlige, når vi er uden for vores vante rammer. Det peger en ny undersøgelse fra app'en HotelTonight på, hvor man har spurgt 2.200 personer fra elleve lande om spørgsmål vedrørende deres sexliv, når de bor på hotel. Klik dig videre og få svar på hvorfor sex er så meget bedre, når man er på hotel. Mexicanernes sexliv er ifølge undersøgelsen det, der forbedres mest, når de checker ind på et hotel, mens tyskernes sexliv forbedres mindst. Hele 57 procent af mexicanerne svarede nemlig, at de mener, at de som sexpartner præsterer bedre under et hotelophold - mens kun 14 procent af tyskerne, syntes det. - Sex er for danskerne også langt bedre på hotel. Især for kvindernes vedkommende. Danske kvinder boller i udpræget grad bedre på hotelværelser, siger sexolog Jakob Olrik til metroxpress. - Danske kvinder er meget 'ordentlige' og kan bedst lide at være i kontrol. Derfor kan de først koncentrere sig om sex, når alle huslige pligter er væk. På hotel er der service og tjenere, og der kan man for alvor hengive sig, lyder det fra Jakob Olrik. Vi bliver også langt mere løsslupne i hotelomgivelserne. Ifølge undersøgelsen mener i gennemsnit hele 53 procent, at de er mere 'eventyrlystne' på hotellagnerne. - Der er ingen naboer, der kan høre dig, og du kan ikke blive flov på samme måde, fordi du er blandt nye omgivelser, som du ikke skal tage stilling til. Når man er på ferie, er der også bare en helt anden forventning til sexlivet. Ligegyldigt om du er i parforhold eller single, lyder det fra sexolog, Jakob Olrik til metroxpress.

Har du læst artiklen, og kan du konstatere, at du får mindre sex end gennemsnittet blandt andre med samme civilstatus, så får du her et godt råd til at peppe sexlivet op: Tag på hotel.

De fester ofte, og de kan altid underholde med de vildeste historier om den seneste scoring. Det kan somme tider virke som om, singler får mere sex, end folk i trætte og kedelige parforhold.

Men virkeligheden er en anden. I hvert fald hvis man sammenligner en gennemsnitssingle med et gennemsnitligt parforhold. Det skriver de to forfattere Kim Bartholdy og Andreas Hoff i en ny bog "100 myter - Om sundhed og sygdom".

- En amerikansk undersøgelse afslører, at 23 procent af alle singlemænd ikke havde haft sex i et år eller mere, mens kun 1 procent af gifte mænd kunne sige det samme, skriver forfatterne i bogen.

Er stavefejl et turn off? Det mener brugere af datinghjemmeside
Er stavefejl et turn off? Det mener brugere af datinghjemmeside

Lige så stor forskel mellem singlernes og kærestefolkets sexliv var der, da man i undersøgelsen spurgte om, hvor mange der havde sex to-tre gange om ugen: 43 procent af gifte mænd havde sex så ofte, mens kun 26 procent af singlemændene kunne sige det samme.

Samme gjaldt, når man spurgte kvinderne. Her havde 55 procent af singlekvinderne haft sex et par gange eller mindre det sidste år, mens det kun gjaldt for 15 % af kvinder i parforhold.
Det siger Kim Bartholdy og Andreas Hoff.

Happn: Her er de mest populære singler i København
Happn: Her er de mest populære singler i København

Forskellen på singlers og kærestefolks sexliv er dog knap så stor, når man spørger dem ind til oralsex. I bogen skriver Kim Bartholdy og Andreas Hoff, at 71 procent af singlemændene jævnligt dyrkede oralsex, mens det for mændene i et forhold var 80 procent.

Det kan dog diskuteres, hvor pålidelige undersøgelsen er, for spørgsmålet er, hvorvidt folk svarer ærligt og korrekt, når de bliver spurgt, hvor meget sex de dyrker.

LISTE: 8 ting du skal stoppe med at sige til singler!
LISTE: 8 ting du skal stoppe med at sige til singler!

LÆS OGSÅ: Overraskende: Så ligeglade er danskerne med "Jeg elsker dig"

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx