Af Jeppe Pedersen - 04/08-17 21:56

Tilfældig teenager skudt ned: 'Stop det kujonagtige vanvid'Tilfældig teenager skudt ned: 'Stop det kujonagtige vanvid'

'Stop vanviddet!' Sådan indleder Københavns Politi deres pressemeddelelse, efter en blot 17-årig mand blev skudt fredag i Tingbjerg.

storybild

(Billede: Steven Knap)

»Det er selvsagt uden modstykke en kujonagtig og vanvittig handling, at komme kørende på en scooter og så skyde på den første og bedste man tilfældigvis møder på stien. Flere af vores patruljer var i området, og en af dem var millimeter fra at pågribe de to gerningsmænd. Hvis du ved hvem de er, har hørt dem prale af deres vanvidshandling eller bare har hørt om det, håber vi, at du vil kontakte Københavns Politi og fortælle om din viden,« skriver Københavns Politi.

En bare 17-årig ung mand blev sidst på eftermiddagen fredag ramt af et skud fra en pistol, da to galninge på en scooter afgav flere skud mod den unge mand. Manden er uden relationer til bander og var helt tilfældigt på gerningsstedet: en sti i mellem den belastede bydel Tingbjerg, der ligger nordvest for København, og Høje Gladsaxe.


Da politiet modtog anmeldelsen klokken 16.32, var det anden gang fredag, at der var blevet skudt i København.

Tidligere fredag blev politiet kaldt ud til et andet skyderi på Rovsingsgade, hvor en person blev ramt. Her er fire personer nu blevet anholdt, men de er endnu ikke blevet præsenteret for en sigtelse, fortalte Youssef Lharraki fra Københavns Politi fredag aften til ritzau.

Det vides ikke, om de to episoder er relaterede.

Skyderiet i Tingbjerg var fjerde gang i denne uge, at der blev skudt i København.

Foruden de to episoder fredag blev der onsdag affyret skud i Nordvest, mens dele af Nørrebrogade var spærret efter et skudopgør i tirsdags. I begge tilfælde blev ofret ramt i ballen.

Youssef Lharraki fra Københavns Politi kan ikke sige noget om, hvorvidt fredagens skyderier på Rovsingsgade og i Tingbjerg er banderelateret.

Københavns Politi vil i morgen lørdag kl. 09.00 afholde en pressebriefing foran Politigården, hvor der vil blive orienteret om indsatsen mod skyderierne og forklaret om de seneste skyderier.

Opdateres....

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx