Af Katrine Frederikke Wandrup - 01/08-17 18:40

Dansk politiker viser sin baby frem og beder om hjælp: Hvad skal hun hedde? Dansk politiker viser sin baby frem og beder om hjælp: Hvad skal hun hedde?

Det vælter ind med forslag.

storybild

Manu Sareens lille pige, her blot en uge gammel.

Lykken er stor i Manu Sareens lille hjem.

For en uge siden fødte hans hustru nemlig en lille pige, og de har det alle sammen godt. Dog er der et problem: De ved ikke, hvad baby-pigen skal hedde.

Derfor beder han nu sine omkring 60.000 følgere på Facebook om hjælp og viser samtidig et fint billede af den blot én uge gamle pige.

Bortset fra navneproblemet, så har den tidligere kirkeminister (B) og nuværende formand for stressforeningen det godt.

»Det er kommet bag på mig, hvor fedt det er. Det er sjovt, for når jeg nu har prøvet det før, så gennemlever jeg de første børn igen og husker pludselig ting, som jeg troede, jeg for længst havde glemt,« fortæller han til BTMX.

Manu Sareen har i forvejen tre børn, og for blot et par år siden havde han aldrig forestillet sig, at han skulle blive far for fjerde gang i en alder af 50 år.

»Der er en helt anden ro omkring at blive far i min alder. Jeg føler mig mere tilstedeværende og det er nemmere at tage tingene, som de kommer.«

Både Manu Sareen og hustruen, psykolog Solveig Wandall, går på barsel frem til februar, hvorefter Solveig Wandall begynder at arbejde igen. Dog bliver den nybagte far selv hjemme og fortsætter barslen.

»Med mine andre børn har jeg også taget barsel, men det har været i kortere tid. Denne gang tager guldmedaljen. Jeg glæder mig meget til at gå hjemme med vores lille pige, men jeg er også spændt. Jeg har altid arbejdet 80 timer om ugen og haft fuld fart på, så det bliver noget helt andet nu,« fortæller han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx