Af - 18/05-15 09:26

Fascinerende form - dansker bliver europamester i bikini-fitnessFascinerende form - dansker bliver europamester i bikini-fitness

27-årige Nini Gøthler vinder guld til europamesterskabet i bikini-fitness.

Bildstrecke im Grossformat »

Adskillige timer i fitnesscentret og stram diæt bar i går frugt for 27-årige Nini Gøthler. Sent i går aftes blev det nemlig afgjort, hvem der kunne tage en guldmedalje om halsen og kalde sig europamester i bikini-fitness. Danske Nini Gøthler vandt i 172-cm klassen.

- Jeg er så glad! Det er en vildt fed og dejlig oplevelse. Vildt fedt at få guld med hjem, siger Nini Gøthler til metroxpress.

Bikini-fitness hitter, men kan blive en uopnåelig besættelse
Bikini-fitness hitter, men kan blive en uopnåelig besættelse

Flere og flere danske kvinder stiller op i bikini-fitness-konkurrencer, men det er ifølge atleten ikke en sport for alle.

- Det er lidt af en ekstrem sport. Det kræver at man lægger hele sin livsstil om. Du skal følge en diæt op til konkurrencerne og træne hårdt. Det handler virkelig om at tage de rigtige valg og få et struktureret hverdag.

Efter at have forsøgt sig med både svømning, håndbold, ridning, poledance og et hav af andre sportsgrene afprøvede Nini Gøthler for to år siden bikini-fitness. Nu har hun en guldmedalje fra europamesterskabet - og et nyt mål i sigte.

- Hele sæsonen har jeg forberedt mig på europamesterskabet. Men nu vil jeg sindssygt gerne til VM, som afholdes til efteråret, siger hun.

Mette advarer unge piger om bikini-fitness: - De bliver knækket af det
Mette advarer unge piger om bikini-fitness: - De bliver knækket af det

SF: Fitnesscentre bør tvinges til dopingkontrol
SF: Fitnesscentre bør tvinges til dopingkontrol

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx