Af - 24/01-17 18:36; Opdateret: 24/01-17 18:54

TV: Se gymnasiums geniale modsvar til fnat-historierneTV: Se gymnasiums geniale modsvar til fnat-historierne

Skive Gymnasiums rektor mener vist, at pressen går LIDT for højt op i elevernes ve og vel.

I videoen herover kan du se Skive Gymnasiums reaktion på mediernes dækning af et fnat-udbrud forleden. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Forleden måtte Skive Gymnasiums rektor, Lars Erik Nielsen, advare sine elever om, at to af skolens elever havde fået konstateret den sjældne lidelse fnat.

Det gjorde, at nogle elever var nervøse for at komme i skole, og historien blev hurtigt taget op af flere landsdækkende medier - herunder metroxpress.

Rektor advarer: Der er udbrudt fnat på dansk gymnasium
Rektor advarer: Der er udbrudt fnat på dansk gymnasium

Spørger man rektor Lars Erik Nielsen, vil han imidlertid nok mene, at de danske medier har gjort et lige lovligt stort nummer ud af historien. I hvert fald er det med en vis sarkastisk tilgang, at han nu har delt en ‘opdatering’ af situationen på Skive Gymnasium & HF’s Facebook-side.

- Endnu et epidemisk udbrud...... Da jeg kan konstatere, at den samlede presse i landet er meget bekymrede for sundhedstilstanden på Skive Gymnasium & HF, har jeg efter mange tunge overvejelser besluttet at offentliggøre den seneste udvikling, indleder han og fortsætter:

Gulddreng hylder 45-årig matematiklærer for sjovt cover: - Respekt!
Gulddreng hylder 45-årig matematiklærer for sjovt cover: - Respekt!

- Vi er i dag blevet ramt af endnu et epidemisk udbrud. En elev i 2u blev midt i en biologitime ramt af en mellemsvær forkølelse. Jeg har stor medfølelse for den pågældende elev og dennes familie.

Med til opslaget er der vedhæftet en video fra en biologitime, hvor en elev pludselig hoster. Det får alle de andre elever til straks at springe væk, hvorefter en høj alarm går i gang og flere læger stormer ind i lokalet for at tilse den stakkels elev.

16-årige Tobias går i nattøj på gymnasie hver fredag
16-årige Tobias går i nattøj på gymnasie hver fredag

- Eleven er nu i karantæne, så vi håber at have afværget en decideret epidemi, hvor måske op til 4-5 andre elever vil blive smittet. En klassekammerat fangede det dramatiske øjeblik på video. Jeg vil dog advare på forhånd, da det indeholder voldsomme scener (de modigste kan med fordel skrue op for lyden), skriver rektoren - formodentlig med et blink i øjet.

TV: Dansk gymnasium laver GENIAL SKAM-parodi: - Reaktionen var perfekt!
TV: Dansk gymnasium laver GENIAL SKAM-parodi: - Reaktionen var perfekt!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
DMI: Vejret bliver endnu værre - her...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Se billederne: Indere håner den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx