Af - 22/09-15 15:25; Opdateret: 24/09-15 13:30

Ahmads jobansøgning går viralt: Jeg vil give tilbage til DanmarkAhmads jobansøgning går viralt: Jeg vil give tilbage til Danmark

Efter knap et år i Danmark ønsker en syrisk flygtning at betale tilbage til det land, som har taget så godt imod ham.

storybild

40-årige Ahmad vil arbejde, mens han venter på sin familie. (Privatfoto)

‘Jeg drømmer om at få et arbejde i Danmark, fordi jeg gerne vil yde en indsats og betale Danmark tilbage for den hjælp, jeg har fået.’

Sådan skriver 40-årige Ahmad Ali Boidany blandt andet i sin åbne jobansøgning, som lige nu går viralt på Facebook. Men på trods af, at mere end 1.300 danskere har valgt at dele opslaget, er det ikke resulteret i jobtilbud endnu.

Jeg vil bare gerne arbejde og lære dansk
Jeg vil bare gerne arbejde og lære dansk

- Der er vist ikke noget i mit område, siger Ahmad, som har arbejdet i tekstiliindustrien i over 30 år, og endnu aldrig har mødt en maskine i branchen, som han ikke kunne reparere.

DEL MEGET GERNE !!!Jeg mødte Ahmad for et par uger siden til en forestilling på C:NTACT, hvor han var en af artisterne...

Posted by Maria Bjørn on Friday, September 18, 2015

Han kom til Danmark fra Syrien for knap et år siden. Efter ophold på fem forskellige asylcentre har han nu fået opholdstilladelse og en midlertidig bolig i Hellerup, hvor han passer sin sprogskole. Men han er parat til at flytte, hvis der er et job til ham i en anden del af landet.

Jens er klar: ‘Ham kan jeg sgu godt integrere’
Jens er klar: ‘Ham kan jeg sgu godt integrere’

Et arbejde ville ikke kun give ham mulighed for at give tilbage til Danmark. Det ville også holde ham beskæftiget, mens han venter på og drømmer om at få sin kone og tre små børn til Danmark.

Metroxpress har fået indblik i familiens sag, hvoraf det fremgår, at familien ifølge FN’s vurdering risikerer at blive dræbt, hvis de sendes tilbage til borgerkrigen i Syrien.

Månedens HUG: Mahmoud baner vejen for flygtninge i arbejde
Månedens HUG: Mahmoud baner vejen for flygtninge i arbejde

- De er i Jordan nu, siger Ahmad Ali Boidany.

Hvis du vil gøre en forskel for Ahmad eller en anden flygtning i Danmark, så gå ind på Facebook.com/mxhjalp, hvor du kan blive klogere på, hvordan man gør, og hvilke behov de har.

Ahmad har været meget ondt igennem, og han savner sin familie frygteligt meget. Men han føler sig helt parat til at arbejde for føden. Respekt!

Posted by Hjælp En Flygtning on Tuesday, September 22, 2015

LÆS OGSÅ: Syriske Amer: - Ensomheden i Danmark kan drive dig til selvmord

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx